tromaktiko: Facebook: Ανακοίνωσε νέες αλλαγές και μας έβαλε σε νέους μπελάδες! [video]

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Facebook: Ανακοίνωσε νέες αλλαγές και μας έβαλε σε νέους μπελάδες! [video]



Σε μια ημέρα κατά την οποία πολλοί χρήστες διαμαρτυρήθηκαν για ένα νομοσχέδιο που θα μπορούσε να περιορίσει το περιεχόμενο του Διαδικτύου...
το Facebook προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές με τις οποίες ελπίζει ότι θα αυξήσει τον χρόνο παραμονής των χρηστών του στο κοινωνικό δίκτυο.

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Σαν Φρανσίσκο, ο διευθυντής προγράμματος του Facebook, Karl Sjogreen παρουσίασε 60 νέες εφαρμογές για την πλατφόρμα Open Graph, μερικές εκ των οποίων χρησιμοποιείτε ήδη όσοι έχετε περάσει στο προφίλ Facebook Timeline.

Ουσιαστικά πρόκειται για εφαρμογές που θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την Timeline σας!

Για παράδειγμα, μέσω της εφαρμογής TripAdvisor μπορείτε να αποκαλύψετε στους φίλους σας σε ποια μέρη του κόσμου έχετε ταξιδέψει, εάν μαγειρεύετε η εφαρμογή Foodily θα σας βοηθήσετε να βρείτε συνταγές και να αναρτήσετε στο profile σας τι μαγειρέψατε κλπ.

Και μπορεί οι developers να έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται ότι θα βγάλουν πολλά χρήματα, ωστόσο για όλους εμάς αυτές οι αλλαγές δημιουργούν έναν ακόμα μεγάλο πονοκέφαλο, αφού θα πρέπει ο κάθε χρήστης να επιλέγει σε ποιον θα εμφανίζονται αυτές οι πληροφορίες, ξεχωριστά για την κάθε εφαρμογή!

pamepreveza.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!