tromaktiko: Πάρε μέρος στην έρευνα της Greenpeace!

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πάρε μέρος στην έρευνα της Greenpeace!



Πως αλιεύεται το ψάρι που αγοράζεις; Ποια ψάρια φτάνουν τελικά στην αγορά; Ποιο είναι το πραγματικό κόστος του ψαριού που τρως; Πάρε μέρος στην έρευνα της...
Greenpeace και βοήθησε να ανακαλύψουμε μαζί τις επιπτώσεις της υπεραλίευσης στη ζωή μας και τον τρόπο που καταναλώνουμε.

Η ελληνική αλιεία, αν και στηρίζει οικονομικά ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας και φέρνει το ψάρι στο πιάτο μας, αποτελεί έναν από τους πιο παραμελημένους τομείς στη χώρα μας. Δυστυχώς, η πολιτική ηγεσία δεν παίρνει κανένα μέτρο για την προστασία της θάλασσας. Έτσι, καταστροφικές αλιευτικές πρακτικές, όπως οι μηχανότρατες, απειλούν το παρόν και το μέλλον των ελληνικών ψαριών αλλά και χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι βασίζουν το επάγγελμα και την επιβίωσή τους στο ψάρι (όπως οι παράκτιοι αλιείς και οι ιχθυοπώλες).

Μπες στο www.posotoneis.org και βοήθησε την έρευνά μας για τα ψάρια που αγοράζουμε και καταναλώνουμε, με σκοπό να γίνουμε πιο υπεύθυνοι καταναλωτές. Γίνε μέλος της κοινότητας cyber-ακτιβιστών της Greenpeace για να διεκδικήσουμε μαζί ελληνικές θάλασσες γεμάτες ζωή.

Η δύναμη μας βρίσκεται στη συμμετοχή!

Για περισσότερες πληροφορίες

Άντζελα Λάζου: 6984 617 030, 210 38 06 374 και 375
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!