tromaktiko: H Mενεγάκη είναι τρελά ερωτευμένη;

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

H Mενεγάκη είναι τρελά ερωτευμένη;



Μια ακόμη έρευνα του Γρηγόρη Γκουντάρα, άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη καθώς αυτή τη φορά ο συνεργάτης της, ρώτησε ευθέως στον αέρα « Ελένη είσαι τρελά ερωτευμένη;»

Αφορμή ήταν η έρευνα που είχε ετοιμάσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας και αφορούσε τις έξι κινήσεις που κάνει μια ερωτευμένη γυναίκα και μπορεί να “φρικάρει” έναν άντρα, όσο ερωτευμένος και αν είναι.
Κάνοντας τη σχετική εισαγωγή, ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη την ρώτησε: «Ελένη, είσαι τρελά ερωτευμένη;» και εκείνη, χαμογελώντας εμφανώς αμήχανα, του είπε: «Προχώρα παρακάτω!». Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συνέχισε λέγοντας «Δεν έχουμε δει γυναίκες που είναι ερωτευμένες και κάνουν λάθη που μας ξενερώνουν;», για να πάρει την απάντηση από την Ελένη Μενεγάκη «Άμα είσαι τρελά ερωτευμένος, δεν ξενερώνεις με τίποτα!». Στο μεταξύ η 42χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε στην εκπομπή της πως πέρασε το Σαββατοκύριακο λέγοντας ότι έκανε “φεστιβάλ πίτσας” στο σπίτι και υποσχέθηκε ότι μια μέρα θα μπει στην κουζίνα του Βασίλη Καλλίδη για να φτιάξει κάποιες συνταγές που έχει μάθει.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!