tromaktiko: Ξανά έγκυος η Αngelina Jolie;

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ξανά έγκυος η Αngelina Jolie;



Τρία υιοθετημένα παιδιά και τρία βιολογικά. Όλοι πίστευαν ότι το ζευγάρι ήταν πλήρες πλέον και είχε μία όμορφη, μεγάλη οικογένεια.
Φυσικά, οι δυο τους θεωρούν όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά γιατί αλλιώς δεν εξηγούνται οι φήμες που θέλουν την Angelina Jolie έγκυο στο έβδομο παιδί της. Τι κι αν οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει για την εύθραυστη υγεία της σε περίπτωση νέας εγκυμοσύνης; Φαίνεται πως η σταρ το ήθελε διακαώς.
Πριν από μερικές εβδομάδες σε συνέντευξή της είχε αναφέρει ότι δεν σχεδιάζουν κάτι με τον σύντροφό της Brad Pitt: «Μπορεί απλώς να μείνω έγκυος!» ανέφερε χαριτολογώντας. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η Angelina είναι πολύ χαρούμενη αν κι έχει πολλές πρωινές αδιαθεσίες. Φυσικά στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό καθώς η σταρ ήταν λαμπερή μέσα στη λευκή τουαλέτα της που αγκάλιαζε το σώμα της.

Σημειωτέον, το ζευγάρι έχει ήδη έξι παιδιά: τον υιοθετημένο 10χρονο Maddox, τον οκτάχρονο Pax και την εξάχρονη Zahara, επίσης υιοθετημένα και τα βιολογικά τους παιδιά, την πεντάχρονη Shiloh και τα τρίχρονα δίδυμα Knox και Vivienne.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!