tromaktiko: O Oμπάμα θα δώσει συνέντευξη αποκλειστικά...διαδικτυακά!

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

O Oμπάμα θα δώσει συνέντευξη αποκλειστικά...διαδικτυακά!



Την πρώτη, αποκλειστικά διαδικτυακή, συνέντευξη πρόκειται να δώσει ο Μπάρακ Ομπάμα αμέσως μετά το καθιερωμένο State of the Union address.
Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου και θα μεταδοθεί ζωντάνα από το YouTube αλλά και το Google+ Hangouts!

Η κίνηση αυτή του πλανητάρχη δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς περιέχει έναν μεγάλο συμβολισμό. Η περίοδος του διαδικτύου και των social media είναι ήδη εδώ και κάτι αυτό θέλει να καταδείξει και ο Μπάρακ Ομπάμα με την αποκλειστική αυτή συνέντευξη του. Εξάλλου είναι γνωστό πως η εκλογή του προέδρου των ΗΠΑ και στις προηγούμενες εκλογές στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στα socail media τα οποία χρησιμοποίησε κατά κόρον. Αυτή την φορά μάλιστα το επιτελείο τυο προτίθεται να κάνει ακόμα πιο εκτενή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,τα οποία θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στην προεκλογική του καμπάνια

Προς το παρόν η σελίδα του Ομπάμα στο Google+ έχει μόνο 300.000 μέλη. Όπως υπολογίζεται όμως, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σημαντικά μετά την συνέντευξη που πρόκειται να παραχωρήσει.
parapolitika.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!