tromaktiko: Praktiker Hellas: Επιστολή προς απάντηση ανάρτησης για απόλυση υπαλλήλου

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Praktiker Hellas: Επιστολή προς απάντηση ανάρτησης για απόλυση υπαλλήλου



Σε συνέχεια του δημοσιεύματος Νέα απόλυση στο Praktiker Ιωαννίνων που αναρτήθηκε στις 11/01/2012, αναφορικά με τη διακοπή συνεργασίας στην οποία προχώρησε η εταιρία Praktiker Hellas με υπάλληλό της, επιθυμούμε να μεταφέρουμε τη θέση μας, για την αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με τα όσα σημειώνονται, ως ακολούθως...
Η Praktiker Hellas είναι, επί σειρά ετών, μια διακεκριμένη εταιρία στην Ελλάδα, όσον αφορά το εργασιακό της περιβάλλον. Παρ’ όλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, συνεχίζει να αντιμετωπίζει όλα τα εργασιακά ζητήματα με την πρέπουσα ευαισθησία και στο πλαίσιο των βασικών αρχών της, που είναι η δικαιοσύνη, η αξιοκρατία, ο επαγγελματισμός και ο προσανατολισμός στον πελάτη. Αυτά προς απάντηση των γενικών σχολίων αναφορικά με τη γενική συμπεριφορά της εταιρίας απέναντι στους εργαζομένους της.
Τα όσα αναληθή αναφέρονται δε συνάδουν με τις αρχές της εταιρείας και των ανθρώπων της. Η συγκεκριμένη διακοπή συνεργασίας, ήταν αποτέλεσμα της επαναλαμβανόμενης μη ορθής εκτέλεσης των καθηκόντων της υπαλλήλου, για την οποία δεν ευθύνεται η εταιρία. Για λόγους σεβασμού της προσωπικότητας του συγκεκριμένου προσώπου, δεν θα θέλαμε να αναφέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες, τις οποίες άλλωστε θα προσκομίσουμε στην τοπική αρμόδια αρχή.
Δεδομένων των πολύ δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στην αγορά εργασίας, κατανοούμε απόλυτα το ενδιαφέρον σας για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ωστόσο, ως οργανισμός που είναι απόλυτα συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις που αφορούν τους εργαζόμενους, διατηρούμε το δικαίωμα να αναμένουμε το ίδιο και από την πλευρά τους. Γι’ αυτό και διαψεύδουμε την επιχειρηματολογία και τα κίνητρα που μας αποδίδονται και που προέρχονται κυρίως από εξωγενείς παράγοντες.

Εκ μέρους της Διοίκησης της Praktiker Hellas Α.Ε.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!