tromaktiko: Reuters: "Οι Έλληνες ξεχνούν τη θλίψη τους με τουρκικές σειρές"!

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Reuters: "Οι Έλληνες ξεχνούν τη θλίψη τους με τουρκικές σειρές"!



Την προτίμηση των Ελλήνων στα τούρκικα σήριαλ σχολιάζει μέσα από ρεπορτάζ το πρακτορείο Reuters. Σήριαλ όπως...«Γκιουμούς», «Ezel», «Πειρασμός» και «Έρωτας και Τιμωρία», καθηλώνουν το ελληνικό κοινό σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης της AGB. Με τίτλο «οι λυπημένοι Έλληνες ξεχνούν την θλίψη τους με πολυτελής τουρκικές δραματικές τηλεοπτικές σειρές» το πρακτορείο υπογραμμίζει την μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν στην Ελλάδα οι σειρές της γειτονικής χώρας.

Το «κόλλημα» των Ελλήνων με τα τούρκικα σήριαλ και τους πρωταγωνιστές τους αποδεικνύουν περίτρανα δύο περιστατικά, τα οποία παρουσιάζει το ρεπορτάζ του Reuters.

Το πρώτο αφορά την επίσκεψη στην Αθήνα ενός από τους επικεφαλής των εταιριών που φέρνουν τα σίριαλ στην Ελλάδα. Ο Έλληνας ταξιτζής όταν έμαθε ποιον μεταφέρει πήρε τηλέφωνο την γυναίκα του και του ζήτησε να της μιλήσει! «Έπρεπε να ξέρει τι γίνεται στα επόμενα επεισόδια. Περίμενα επιτυχία αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό» είπε ο γενικός διευθυντής της Global Agency, Izzet Pinto.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά έναν νεαρό αξιωματικό σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας που κάθεται στο γραφείο του και ρίχνει κλεφτές ματιές σε μία μικρή τηλεόραση που εκείνη την ώρα δείχνει την τουρκική επιτυχία «Έρωτας και Τιμωρία».
thestival.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!