tromaktiko: «Προσφέρω» με αποστολή sms στο 19454 για τους «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

«Προσφέρω» με αποστολή sms στο 19454 για τους «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»



Το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» είναι ένα μη κερδοσκοπικό, Ειδικώς Αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο που δημιουργήθηκε το 1998 από γονείς Ατόμων με Αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες της περιοχής μας.
Λειτουργεί ως Μονάδα εξυπηρέτησης αναγκών εκπαίδευσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και Αυτισμό στον Άγιο Δημήτριο – Αττικής, εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τη Νομαρχία Αθηνών.
Με βάση την ΑΔΕΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΑΡ. 1506/30.6.98 και την ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΡ.4710/7.12.98 που έχουν αποκτηθεί από τη Νομαρχία Αθηνών, η Μονάδα λειτουργεί τόσο σαν Κέντρο ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, όσο και σαν Κέντρο ΠΡΟ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ.
Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» απευθύνεται σε άτομα 15-35 ετών με Νοητική Υστέρηση και ήπιες διαταραχές συμπεριφοράς και σε Άτομα με Αυτισμό μέσης ή Υψηλής λειτουργικότητας.
Βασικός στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα άτομα με αναπηρία. Επίσης, σκοπός μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των εκπαιδευομένων για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, την κοινωνική τους ενσωμάτωση και την βελτίωση ποιότητας ζωής των εκπαιδευόμενων, αλλά και των οικογενειών τους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!