tromaktiko: Οι... φονικοί τερματοφύλακες! (vid)

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Οι... φονικοί τερματοφύλακες! (vid)



Mε αφορμή το γκολ του τερματοφύλακα της Έβερτον, Τιμ Χάουαρντ, παρουσιάζουμε 10 τερματοφύλακες με ...ανεπτυγμένο το ένστικτο του σκόρερ!
Το απίστευτο γκολ του Χάουαρντ από την περιοχή του δεν κατάφερε να χαρίσει στην Έβερτον την νίκη απέναντι στην Μπόλτον, η οποία επικράτησε με 2-1. Τα ...τεμάχια των γκολκίπερ έχουν πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον και το gazzetta.gr παρουσιάζει τα πιο χαρακτηριστικά, με τους τερματοφύλακες από την Λατινική Αμερική να έχουν φυσικά την τιμητική τους!

Ροζέριο Σένι

Η FIFA και η IFHS (International Federation of Football History & Statistics) έχουν αναγνωρίσει τον Σένι ως τον τερματοφύλακα με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Βραζιλιάνος, στα 13 χρόνια που πέρασε κάτω από την εστία της Σάο Πάολο κατέκτησε δύο Κόπα Λιμπερταδόρες και τρία Παγκόσμια Συλλόγων, έχοντας πάνω από 900 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας. Με την Σελεσάο αγωνίστηκε 17 φορές, ενώ τα περισσότερα από τα τέρματα που σημείωσε προήλθαν από αριστοτεχνικές εκτλέσεις φάουλ. Έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας που πετυχαίνει πάνω από 100 γκολ.




www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!