tromaktiko: Κακουτά… κάτι μεταξύ Τζιμπούρ-Μιραλάς! (vids)

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Κακουτά… κάτι μεταξύ Τζιμπούρ-Μιραλάς! (vids)



Στον 20χρονο μεσοεπιθετικό της Τσέλσι, Γκαέλ Κακουτά «βλέπει» ο Ολυμπιακός τον φετινό Πρωτοχρονιάτικο «μποναμά» του, ελπίζοντας να εξελιχθεί σε νέα περίπτωση Τζιμπούρ και Μιραλάς. Στην πρώτη θέση της ερυθρόλευκης λίστας πλέον ο Γάλλος.Ο Γκαέλ Κακουτά φαίνεται πως αποτελεί πλέον τον Νο1 στόχο του Θρύλου για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι συγκεντρώνει όλα όσα ψάχνουν οι ερυθρόλευκοι (θέση, ταχύτητα, ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, καλή ηλικία, όχι μεγάλο κόστος) και πλέον ελπίζουν η περίπτωσή του να εξελιχθεί σε νέο «λαχείο» τύπου Τζιμπούρ και να πιάσουν νέο… τζακ ποτ μετά τον Αλγερινό, τον Γενάρη του 2011.

Το σημαντικό στην περίπτωση του Κακουτά, ο οποίος παρεμπιπτόντως ανήκει στην… αγαπημένη γαλλική αγορά έστω κι αν αγωνίζεται στην Αγγλία, είναι ότι η Τσέλσι τον παραχωρεί ως δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Αν ο Ολυμπιακός μείνει ικανοποιημένος, τότε θα καταβάλει τη σχετική ρήτρα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο και θα τον κάνει δικό του, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς το περασμένο καλοκαίρι.

Οι έως τώρα πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι «ερυθρόλευκοι» για τον ποδοσφαιριστή είναι άριστες και αν δεν βρεθεί κάποια άλλη εξαιρετική περίπτωση μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, τότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα προχωρήσουν στον δανεισμό του.









www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!