tromaktiko: Βασιλική... πρεμιέρα για το «War Horse» του Σπίλμπεργκ στη Βρετανία

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Βασιλική... πρεμιέρα για το «War Horse» του Σπίλμπεργκ στη Βρετανία



Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ (δηλαδή ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλτον) παρευρέθηκαν στην βρετανική πρεμιέρα της νέας ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ, με τίτλο...
War Horse. Εκτός από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ, τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς του, στο κόκκινο χαλί της πλατείας Λέστερ περπάτησε και ο σταρ της ταινίας: ο Τζόι το άλογο.

Η πρεμιέρα είχε ως στόχο να βοηθήσει την φιλανθρωπική οργάνωση που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Περίπου 600 στρατιωτικοί και απόστρατοι, καθώς και οι οικογένειές τους ήταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, δίπλα στον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς του.

Ακόμα και ο σταρ της ταινίας, ο Τζόι το άλογο, περπάτησε στο κόκκινο χαλί.

H υπόθεση του War Horse έχει ως εξής: λίγο μετά το ξέσπασμα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, ο Άλμπερτ, ένας έφηβος που ζει σε μια φάρμα στη βρετανική ύπαιθρο, πληροφορείται πως ο πατέρας του αποφάσισε να πουλήσει τον Τζόι, το αγαπημένο του άλογο, στο βρετανικό ιππικό. Σύντομα, ο Τζόι καταλήγει στην πρώτη γραμμή του γαλλικού μετώπου, όπου αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Πίσω στην Αγγλία, ωστόσο, ο Άλμπερτ, νιώθοντας πως έχει χάσει έναν πολύ καλό φίλο, αποφασίζει να καταταγεί στον στρατό, με την ελπίδα να τον ξαναβρεί.

Ο Στ.Σπίλμπεργκ δήλωσε ότι ήταν τιμή του να έχει μέλη της βασιλικής οικογένειας στην πρεμιέρα της ταινίας του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!