tromaktiko: Ελλάδα 10.02.2012

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ελλάδα 10.02.2012



Ίσως να έχουμε φτάσει στο πιο κομβικό σημείο της Νεότερης Ελλάδας. Σε ένα σημείο που ο λαός θα επιλέξει το μέλλον που θέλει για αυτόν...
αλλά και τους απογόνους του. Την Κυριακή ο κόσμος θα πρέπει να είναι όλος στην βουλή. Από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τέρμα τα ψέμματα και
οι ηρωισμοί. Έχουμε γίνει αυτό που βρίζουμε και συχαινόμαστε. Λόγια μεγάλα ΘΑ μεγαλύτερα και από πράξεις τίποτα! Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους άλλους τα παλαμάκια και τα γιουχαρίσματα μας τελείωσαν! Αποδεδειγμένα δεν πέτυχαν τον στόχο τους! Συνεχίζουν να μας λοιδορούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι μαζεύτηκαν εκεί τους προηγούμενους μήνες δεν έκαναν τίποτα! Πέτυχαν να δείξουν στον διπλανό τους ότι δεν είναι μόνος του. Ότι είμαστε ΠΟΛΛΟΊ! Έφτασε η ώρα όμως να αλλάξουμε τακτική και να μας νοιώσουν.

Ζούμε σε μία χώρα που άλλα σου λένε πριν τις εκλογές και σου κάνουν τα ακριβώς αντίθετα μετά! Ζούμε σε μία χώρα που σου βάζουν πρωθυπουργό χωρίς να σε ρωτήσουν μέσα σε ένα απόγευμα! Μετά διορίζουν υπουργούς που τους έχει ψηφίσει το 2% του λαού! Το 90% του λαού διαφωνεί με τις πράξεις της κυβέρνησης! Ζούμε σε μία χώρα που έχουν σπρώξει την νεολαία στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Σε μία χώρα που δεν θέλουν την νεολαία στα πόδια τους για να κάνουν τα παιχνίδια τους! Αν αυτό είναι δημοκρατία εγώ την φτύνω! 

Η τρομοκρατία καλά κρατεί και τα Μέσα Μαζικού Επηρεασμού σε Βομβαρδίζουν καθημερινά με τρόμο και άγχος. Θα γυρίσουμε 800 χρόνια πίσω λένε! Και τώρα που πάμε; 800 μπροστά;
1 Νοσοκομείο ανά 50 χωριά, μία υπηρεσία ανά νομό. Για να μπεις στο νοσοκομείο πληρώνεις εισιτήριο! Νέοι κοιτάνε να φύγουν στο εξωτερικό! Άνθρωποι αυτοκτονούν καθημερινά!
Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΉΣΟΥΜΕ !

Θέλω δικό μου νόμισμα για να κάνω εγώ τις συμφωνίες που θέλω και όχι αυτές που θα μου επιβάλλουν. Θέλω δικό μου σχεδιασμό για την αγροτική ανάπτυξη και το πως θα κάνω τις εξαγωγές μου! Και τι μου λένε; Θα ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ! Ας πεινάσω! Θα το έχω επιλέξει εγώ! Δεν θέλω να με φτύνουν δεν θέλω να κερδίζουν στις πλάτες μου και εγώ να κάθομαι μέσα στις λάσπες! ΤΕΛΟΣ!
Πάντα ο Έλληνας στα δύσκολα γινόταν οικογένεια και ξεπερνούσα τα προβλήματα!
Τώρα πλέον δεν υπάρχουν Εσείς και Εμείς ! Οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες οι αναρχικοί και οι φασίστες οι ολυμπιακοί και οι παναθηναικοί! Υπάρχει το εμείς! Ξυπνήστε επιτέλους! Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί!

Οι νέοι πρέπει να δείξουμε την αλλαγή που θέλουμε! Μην το βάζετε στα πόδια! Μείνετε όλοι εδώ να φτιάξουμε αυτό που εμείς θέλουμε να ζούμε! Βγάλτε τις παρατάξεις από τις σχολές που σας δηλητηριάζουν τα μυαλά! Δεν χρειάζονται πουθενά! Εσείς οι οπαδοί δείτε παραπέρα! Ενωθείτε μπροστά στον εχθρό!
Φτωχός μπορώ να είμαι!
Ταπεινωμένος όμως όχι!
Έχω όνειρα και θα τα πραγματοποιήσω!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!