tromaktiko: Γ. Σγουρός: 10 εκατομμύρια βοήθεια στους πληγέντες καταστηματάρχες!

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Σγουρός: 10 εκατομμύρια βοήθεια στους πληγέντες καταστηματάρχες!



Την πρόθεσή του να διαθέσει 10 εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα της Περιφέρειας Αττικής για την άμεση ανακούφιση των επιχειρήσεων και των καταστημάτων που καταστράφηκαν στους πρόσφατους βανδαλισμούς στην Αθήνα ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός...
κατά τη διάρκεια διϋπουργικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό, κ. Λουκά Παπαδήμο, και τους συναρμόδιους Υπουργούς και Φορείς με αντικείμενο τις πρόσφατες καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε το πόρισμα της πρωινής σύσκεψης που έγινε για το ίδιο θέμα υπό τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλο. Ειδικότερα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, τόνισε: «Θα εισηγηθώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο να λάβει άμεσα τη σχετική απόφαση.

Η ενίσχυση αυτή θα δοθεί μετά τον αναγκαίο έλεγχο των ζημιών. Εμείς, για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας. Η κυβέρνηση, για να δοθούν τα χρήματα, οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη σχετική νομοθετική ρύθμιση. Καταδικάζω με οργή τα εγκληματικά έκτροπα και τις λεηλασίες, τώρα όμως είναι ώρα για πράξεις».
www.markos.tv
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!