tromaktiko: Παρέλαση 21ης Φεβρουαρίου στα Γιάννενα, Απών ο συντοπίτης μας Κ .Παπούλιας. Οι πέντε "νενέκοι" βουλευτές μας θα είναι παρόντες;

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Παρέλαση 21ης Φεβρουαρίου στα Γιάννενα, Απών ο συντοπίτης μας Κ .Παπούλιας. Οι πέντε "νενέκοι" βουλευτές μας θα είναι παρόντες;



Ημέρα εθνικής γιορτής για τους Γιαννιώτες.
Αισθήματα πατριωρισμού, εθνικής υπερηφάνειας και υψηλού φρονήματος θα'πρεπε να μας κατακλύζουν. Εμείς όμως γιατί βράζουμε από αγανάκτηση και οργή;
ΓΙΑΤΙ?
Γιατί οι κατάπτυστοι πολιτικοί μας έχουν φθαρεί τόσο πολύ από τη μέθη της εξουσίας, που έχουν γίνει ανίκανοι και επικίνδυνοι για την ασφάλεια των πολιτών αυτής της χώρας.
Γιατί μας υποτιμάνε χωρίς κανένα ίχνος αυτοκριτικής και χωρίς συναίσθηση των δεινών που μας προκάλεσαν, αυτοί οι μαέστροι του ψεύδους και του αποπροσανατολισμού.

Γιατί μας "φύτεψαν" με το έτσι θέλω έναν άθλιο μεγαλοτραπεζίτη πρωθυπυργό.

Γιατί "διαπραγματεύονται" το μέλλον της χώρας μας με τα παντελόνια κατεβασμένα.
Γιατί κανένας απ'αυτούς δεν μας ενημέρωσε ποτέ για το μέγεθος του χρέους. Αυτοί που ήξεραν να το πληρώσουν οι ίδιοι, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Τόσα που έφαγαν σίγουρα θα φτάσουν.
Γιατί ζούμε κάθε μέρα υπό το καθεστώς τρομοκρατίας, εκβιασμών και φόβου. Ναι, μας θέλουν φοβισμένους γιατί μόνο έτσι δεν θα είμαστε εμπόδιο στα "μεγαλεπήβολα" σχέδιά τους. Αν αυτό δεν είναι χούντα, τότε τι είναι άραγε?
Γιατί ενώ η πατρίδα μας βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, αυτά τα πολιτικά κνόδαλα, οι Εφιάλτες, δεν κάνουν ούτε καν το αυτονόητο. Να παραιτηθούν των μισθών και προνομίων τους σαν ένδειξη μετάνοιας εστω, γιατί την κρίση και τον όλεθρο στη χώρα μας αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν με τις αδιέξοδες και προδοτικές πολιτικές τόσων χρόνων.
Γιατί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν υπάρχει ούτε στο πιο υποανάπτυκτο κράτος της Αφρικής. Αυτό το ανεκδιήγητο έκτρωμα τους δίνει το δικαίωμα να συμπεριφέρονται με έπαρση και αλαζονεία σαν στυγνοί δικτάτορες. Βάζουν χέρι στα ταμεία του κράτους, παίρνουν μίζες, παίρνουν λάθος αποφάσεις, καταδικάζουν ένα ολόκληρο έθνος, τιμωρία ΜΗΔΕΝ. Που είσαι Σόλωνα, που είσαι Περικλή να δεις τα χάλια μας?
Γιατί υποθηκεύουν την εθνική μας κυριαρχία και το μέλλον των παιδιών μας, που θα είναι δούλοι στην ίδια τους τη χώρα.
Γιατί... Γιατί... Γιατί... Είναι χιλιάδες τα γιατί.
Ομως για ένα πράγμα τουλάχιστον, που μπορώ να είμαι περήφανη σαν ελληνίδα είναι ότι έχουμε γυμνασμένους πολιτικούς. Τέτοια πισωγυρίσματα, κολοτούμπες και τριπλά λουπ θα ζήλευε και ο καλύτερος αθλητής ενόργανης.
Αγαπητοί συμπολίτες και συνέλληνες μην περιμένουμε σωτηρία από τους γερμανοτραφείς, αμερικανοτραφείς προδότες πολιτικούς μας. Αυτοί απέδειξαν ότι δεν είναι απόγονοι Ελλήνων. Ας υψώσουμε όλοι μαζί φωνή διαμαρτυρίας και αγανάκτησης στην παρέλαση της 21ης Φεβρουαρίου στα ηρωικά Γιάννενα.
Δεν υπάρχουν πια περιθώρια. Η χώρα μας ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε τιμή ευκαιρίας.
Το χρωστάμε στους προγόνους μας, στους παπούδες και στους πατεράδες μας.Σ'αυτούς που θυσιάστηκαν για ιδανικά, για μια ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ. Το χρωστάμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές Ελλήνων.

ΚΙ ΟΣΟ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑΣ. ΝΑΡΘΗ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΓΗ ΟΜΠΡΟΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΤΕΡΓΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ. ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΘΡΕΦΕΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΧΑΜΝΑ, ΔΕΚΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ'ΧΩ ΣΤΡΑΒΟΣ ΘΑΝΑ'ΜΑΙ. ΟΤΙ Σ'ΑΥΤΕΙΝΗ ΘΑ ΖΗΣΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΓΩ ΑΛΛΟΥ.
"ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ"

Αναγνώστρια

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!