tromaktiko: Οργή λαού για το μνημόνιο 2 στα Τρίκαλα

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Οργή λαού για το μνημόνιο 2 στα Τρίκαλα



Εκατοντάδες Τρικαλινοί βγήκαν σήμερα στους δρόμους, παρά το τσουχτερό κρύο, διαμαρτυρόμενοι για το νέο μνημόνιο που συζητείται στην Βουλή...
και αναμένεται να ψηφιστεί τα μεσάνυχτα. Η πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων διοργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η οποία ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο με πορεία κατέληξε στην κεντρική πλατεία όπου έγιναν ομιλίες και χαιρετισμοί από εκπροσώπους φορέων και απλούς εργαζόμενους .
Ιδιαίτερα δυναμική ήταν η παρουσία των εργαζομένων στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Οργανισμού Εργατικής Εστίας οι οποίοι δήλωσαν διατεθειμένοι να αγωνιστούν ώστε να μην περάσει η απόφαση της κυβέρνησης που εν μια νυκτί καταργεί τον ΟΕΚ και τον ΟΕΕ.
Μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν στην συγκέντρωση και την πορεία ήταν «Κάτω η κυβέρνηση της φτώχειας και της πείνας», «Να φύγει η κυβέρνηση Παπαδήμου και να μην πληρωθούν οι δανειστές», «Μπροστά στους πολιτικούς που στηρίζουν το μνημόνιο, ο Παλαιοκώστας και ο Δημητράκης είναι λευκές περιστερές», «Κλέφτες, κλέφτες», «Πουλάτε τους Οργανισμούς, πουλάτε τα λιμάνια, πουλήστε και την μάνα σας και φύγετε τσογλάνια»….
Στην συγκέντρωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι σωματείων, στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Αριστεράς, της "Πρωτοβουλίας Τρικαλινών Πολιτών", "Πρωτοβουλία εργαζομένων και ανέργων για την κοινή δράση", της Κίνησης «Δεν Πληρώνω" και πολλοί πολίτες, κάθε ηλικίας, νέοι, γέροι ακόμα και μικρά παιδιά.
trikalaola.gr
 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!