tromaktiko: Το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο της Ελλάδας στο Παίδων "Αγία Σοφία", 4 μήνες κλειστό!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο της Ελλάδας στο Παίδων "Αγία Σοφία", 4 μήνες κλειστό!



Η φετινή παγκόσμια ημέρα συγγενών καρδιοπαθειών (14 Φεβρουαρίου) τιμήθηκε δεόντως στη χώρα μας, αφού συμπληρώθηκαν ακριβώς 4 μήνες που ο Διοικητής του... Παίδων "Αγία Σοφία" κ. Παπασάββας, κρατά αναίτια κλειστό το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο της Ελλάδας! Ο ίδιος, είχε διαβεβαιώσει στις αρχές Οκτωβρίου ότι το κέντρο δεν πρόκειται να κλείσει! Αφού το έκλεισε, διαβεβαίωνε ότι δεν είναι κλειστό αλλά "αναβαθμίζεται", ενώ αργότερα υποσχέθηκε ότι 21 Νοεμβρίου, το κέντρο θα άνοιγε! Κι όλα αυτά, όπως τόνιζε, για το καλό των καρδιοπαθών παιδιών!

Για το καλό των παιδιών, λοιπόν, ο κ. Παπασάββας κρατά 4 μήνες το κέντρο κλειστό.

Για το καλό των παιδιών, τα στέλνει στο Ωνάσειο, το οποίο - όπως με πανώ καταγγέλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι εκεί - αντιμετωπίζει δικά του προβλήματα.

Για το καλό των παιδιών, ενώ οι δύο παιδοκαρδιοχειρουργοί του "Αγία Σοφία" έχουν τη συμπαράσταση όλων των γονέων, τους συκοφάντησε ανελέητα.

Για το καλό των παιδιών, ενώ δεν είχε αποδειχθεί καμία σοβαρή καταγγελία εις βάρος των γιατρών, τους έθεσε το Νοέμβριο σε 15νθήμερη αργία.

Για το καλό των παιδιών, ενώ τώρα θα μπορούσαν να γίνονται χειρουργεία καρδιάς στο "Αγία Σοφία", υποχρεώνει τους καρδιοχειρουργούς να βρίσκονται μεν στις θέσεις τους, απαγορεύοντάς τους όμως να χειρουργούν!

Για τ΄όνομα του Θεού, κύριε Παπασάββα! Αν πραγματικά νοιάζεστε για τα παιδιά, σταματήστε να εγκληματείτε εις βάρος τους κι ανοίξτε τώρα το κέντρο! Πρέπει να συμβούν κι άλλοι θάνατοι πριν το αποφασίσετε;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!