tromaktiko: «Κλειδί τα δύο γρήγορα γκολ»

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

«Κλειδί τα δύο γρήγορα γκολ»



Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ευτύχησε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ, στάθηκε ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» Μπάλας Μέγιερι αναφερόμενος στον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ.

Στα δύο γρήγορα γκολ, που έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να θέσει από πολύ νωρίς τα θεμέλια για τον θρίαμβό του επί του ΠΑΟΚ εστίαζε τα αίτια της πολύ σπουδαίας νίκης των πρωταθλητω΄ν στην Τούμπα ο Μπάλας Μέγιερι:

«Νομίζω ότι το κλειδί ήταν τα δύο γρήγορα γκολ πυ πετύχαμε. Μας ε΄δωσαν την δυνατότητα να κάνουμε το παιχνίδι μας, καταφέραμε να παίξουμε όπως θέλαμε και ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα π[ου του αρέσει να παλεύει, όμως εμείς ήμασταν έτοιμοι γι΄αυτό και γνωρίζαμε πώς θα τον αντιμετωπίσουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαγυάρου πορτιέρο του Ολυμπιακού, ο οποίος ερωτηθείς για το πώς αντέδρασε ο Ολυμπιακός μετά τη ήττα του Παναθηναϊκού ο Μέγιερι επεσήμανε:

«Στην ουσία δεν άλλαξε κάτι, διότι γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Ίσως να ήταν ένα συν για την ψυχολογία μας, αλλά ξέραμε ότι έπρεπε να νικήσουμε.

Δεν αλλάζει κάτι εμείς προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε και να συνεχίσουμε έτσι».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!