tromaktiko: Δεν θέλει να τους κάψει, αλλά τους βάζει ...φωτιά!

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Δεν θέλει να τους κάψει, αλλά τους βάζει ...φωτιά!



Σκέψεις να επαναφέρει τον Καπίνο σύντομα στο αρχικό σχήμα κάνει ο Φερέιρα, για να τον κρατήσει ζεστό. Πλησιάζει και το Euro βλέπετε και οι "πράσινοι" θέλουν ...δύο πορτιέρο στην Εθνική!
Γιατί με τις εμφανίσεις που κάνουν οι Καρνέζης και Καπίνο (την ίδια ώρα που ο Σηφάκης είναι εκτός, ενώ οι Χαλκιάς και Τζόρβας δεν παίζουν), συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να κληθούν από τον Σάντος στην Εθνική.

Κι αν οι εμφανίσεις τους είναι καλές ως το τέλος της σεζόν ή και στο Euro, θα μπει πωλητήριο και στους δύο ...κι όποιος φέρει περισσότερα!

Γι' αυτό και ο Φερέιρα έχει αποφασίσει -όπως λέγεται αυτό το γνωρίζει από πρώτο χέρι και η διοίκηση- να μοιράσει τα παιχνίδια που απομένουν μεταξύ των δύο τερματοφυλάκων του. Προκειμένου να τους έχει και τους δύο σε εγρήγορση και να μην κάψει τον έναν ή τον άλλον.

Το ζήτημα είναι πως σε μία θέση που χωράει μόνο ένας, που αγωνίζεται εκτός απροόπτου για 90 λεπτά, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Με τους συνεργάτες του Πορτογάλου να του υπενθυμίζουν πως χρειάζεται να είναι προσεκτικός στις αποφάσεις του για τους δύο τερματοφύλακες, για να μην τους βάλει ...φωτιά στην προσπάθειά του να μην τους κάψει!

www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!