tromaktiko: Ίωση ο Μιραλάς, διάστρεμμα ο Πάντελιτς!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ίωση ο Μιραλάς, διάστρεμμα ο Πάντελιτς!



Ήσυχη εβδομάδα στου Ρέντη απλά δεν… παίζει! Ίωση με πυρετό ταλαιπωρεί τον Μιραλάς που έμεινε σπίτι του, ενώ ο Μάρκο Πάντελιτς αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση με διάστρεμμα. Ενοχλήσεις στον προσαγωγό για τον Μαρκάνο.
Τρία προβλήματα προέκυψαν για τον Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την προπόνηση της Παρασκευής στου Ρέντη. Συγκεκριμένα, μετά τον Φρανσουά Μοντέστο που παραμένει κλινήρης, από εμπύρετο ίωση ταλαιπωρείται και ο Κέβιν Μιραλάς ο οποίος επίσης παρέμεινε σπίτι του αφού του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Επιπλέον, από την προπόνηση αποχώρησε ο Μάρκο Πάντελιτς ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και η κατάστασή του θα πρέπει να επανεκτιμηθεί αργότερα μέσα στην ημέρα. Τέλος ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια του προγράμματος και ο Ιβάν Μαρκάνο ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις εντός της Παρασκευής για να διαπιστωθεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Όπως είναι κατανοητό η συμμετοχή και των τριών προαναφερθέντων στο ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο είναι αμφίβολη, ενώ με δεδομένη την πρόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε να ξεκουράσει παίκτες σε αυτό το ματς δεν αποκλείεται να δούμε πάρα πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τα τελευταία ματς, ειδικά αν ο «Τσινγκούρι» επιλέξει να αφήσει εκτός ενδεκάδας και τον Τζιμπούρ για να τον ξεκουράσει.

Σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα θέτουν λοιπόν Ντιόγκο, Αμπντούν, Παπάζογλου ενώ αναμένεται και η επιστροφή του Αβραάμ.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (19/2, 17:15) με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Μέλμπεργκ συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ ο Μοδέστο που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πυρετό έχει παρουσιάσει μικρή βελτίωση της κατάστασής του. Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε σπίτι του συνεχίζοντας την φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Μιραλάς ο οποίος ταλαιπωρείται από εμπύρετο ίωση. Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο σπίτι του και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική ο Πάντελιτς. Η κατάσταση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστής θα εκτιμηθεί σήμερα. Ο Μαρκάνο ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό δεξιά και θα υποβληθεί σήμερα σε εξέταση στο θεραπευτήριο Metropolitan, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της ενόχλησης αυτής.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00».

πηγή: www.katimagiko.gr


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!