tromaktiko: Ο Βενιζέλος, ο Ζούκερμπεργκ και το αίτημα φιλίας!

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ο Βενιζέλος, ο Ζούκερμπεργκ και το αίτημα φιλίας!



Πρώτο θέμα του περιοδικού Economist που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο είναι ο ιδρυτής του Facebook, λόγω της εισόδου της εταιρείας στο χρηματιστήριο.
Εδώ όμως υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον. Στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού φιγουράρει ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στο υποτιθέμενο status του Ζούκερμπεργκ στο οποίο αναφέρει «Veni Vidi Vici , am i richer than Bill yet? lol», που σημαίνει «ήρθα, είδα, νίκησα, είμαι πλουσιότερος από τον Μπιλ», φαίνονται να απαντούν ο πρόεδρος της Κίνας, ο Μπιλ Γκέιτς, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Μιτ Ρόμνεϊ, αλλά και ο δικός μας Ευάγγελος Βενιζέλος.


Φυσικά οι συντάκτες του περιοδικού τοποθέτησαν στην συγκεκριμένη θέση τον υπουργό Οικονομικών σχολιάζοντας τις οικονομικές εξελίξεις στη χώρα, καθώς ο Ευ. Βενιζέλος φαίνεται να ρωτά τον Ζούκερμμπεργκ «Θέλεις να γίνουμε φίλοι;» στην προσπάθεια να βρεθούν χρήματα.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως οι υπόλοιποι που σχολιάζουν το status είναι χαρούμενοι εκτός από τον Έλληνα υπουργό, που φαίνεται μουτρωμένος.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!