tromaktiko: Η αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος είναι πλέον γεγονός

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Η αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος είναι πλέον γεγονός



Φτάσαμε ή αν θέλετε καλύτερα μας έφτασαν στο σημείο να μην γνωρίζουμε και να φοβόμαστε τι μας ξημερώνει η κάθε μέρα.
Ο παραλογισμός, η ψευτιά, η ανοργανωσιά, η έλλειψη σεβασμού και ειλικρίνειας του πολιτικού συστήματος, βουλιάζει τον ελληνικό λαό όλο και βαθύτερα. Και δυστυχώς δεν γνωρίζουμε που θα είναι το τέρμα.

Η σοβιετοποίηση της Ελλάδας σε όλο της το μεγαλείο!

Ξημερώνει, ανοίγεις το «χαζοκούτι» και ακούς ότι κάποιο άλλο μέτρο εις βάρος του λαού αποφασίστηκε έτσι γιατί τα κουκιά δεν βγαίνουν. Και ακούς αυτούς που μας κυβερνούν να λένε ιστορίες για αγρίους δείχνοντας ότι δεν συναισθάνονται που βρίσκονται.

Καλά ο ένας ο μετανάστης και ΟΛΗ η παρέα του, που μας κυβέρνησαν δύο ολόκληρα χρόνια τυφλώθηκαν από την λάμψη της εξουσίας και τους παχυλούς μισθούς ίσω χάθηκαν κάπου στην διαδρομή και οι άνθρωποι δείχνουν να είναι αλλού, ο άλλος ο αντιμνημονιακός και επαναδιαπραγματευτής γιατί δεν μας λέει τι συμβαίνει και που βαδίζουμε;

Τους άλλους τους αριστερούς no comment: Το λαϊκή επανάσταση και αντίσταση ακούγεται πλέον πολύ άσχημα και επικίνδυνα στα αυτιά μου.

Ελλάδα που σε καταντήσανε, ΕΛΛΗΝΑ πού σε φτάσαν!

Πρέπει να αναδειχθεί μια νέα πολιτική δύναμη, αποκλείοντας όλους αυτούς που ασχολήθηκαν ενεργά με το σάπιο πολιτικό σύστημα και να ξεκινήσει με ένα σύνθημα: « Να καταδικαστούν πρώτα από όλα αυτοί που έφτασαν την Χώρα μου εδώ, και εν συνεχεία να αναδιοργανώσουμε το Κράτος και να πάμε την Ελλάδα εκεί που είναι η θέση της: στην κορυφή του κόσμου».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!