tromaktiko: Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας - Ξεκινάνε από σήμερα οι εκδηλώσεις

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας - Ξεκινάνε από σήμερα οι εκδηλώσεις



Ούτε η κρίση, ούτε οι σκληρές και δύσκολες καταστάσεις, ούτε η μελαγχολία, μπορούν να σταματήσουν τον όγκο του μεγαλύτερου Καρναβαλιού της Ηπείρου...
που διοργανώνει στην Πρέβεζα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Αμέτρητα γκρουπ και αυτοσχέδιες ομάδες του Κομιτάτου, είναι στην τελική ευθεία των προετοιμασιών των αρμάτων και ετοιμάζονται το τριήμερο από την Τσικνοπέμπτη 16/2/ μέχρι και το Σάββατο 18/2 που γίνεται η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, να σκορπίσουν, γέλιο, χαρά, κέφι και αισιοδοξία…

Συγκεκριμένα σήμερα Τσικνοπέμπτη ώρα 20.00, η μεγάλη έναρξη των εκδηλώσεων στο στενό της οδού Μπάλκου στην παραλία..

Την Παρασκευή 17/2 ο ρυθμός του Κομιτάτου είναι έντονος με την περιήγηση των Καρναβαλιστών του Κομιτάτου, στις γειτονιές και τις συνοικίες της Πρέβεζας, με αποκριάτικα τραγούδια, σερπαντίνες, κομφετί και κατάληξη στην παραλία, ώρα συνάντησης 21.00, τόπος Λ. Ειρήνης.

Το Σάββατο 18/2 πραγματοποιείται η μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, ώρα συνάντησης 19.00, ώρα έναρξης 20.30.

Το μεγαλύτερο Καρναβάλι της Ηπείρου είναι εδώ και το διοργανώνει στην Πρέβεζα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο, καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!