tromaktiko: Αναγνώστης αναφέρει... Δυστυχώς Προδοθήκαμε. Η βία είναι αναπόφευκτη

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αναγνώστης αναφέρει... Δυστυχώς Προδοθήκαμε. Η βία είναι αναπόφευκτη



Για να σταματήσει το παραμύθι σχετικά με την οικονομική διάσωση της Ελλάδος , σας υπενθυμίζω , και παρακαλώ να μοιραστείτε αυτή την ανησυχία - πληροφορία - υπενθύμιση. Όλοι οι προυπολογισμοί των κρατών , προγραμματίζονται με μια εκτίμηση σχετικά με την τιμή του βαρελιού πετρελαίου. Βρισκόμαστε στην μέση της μεγαλύτερης κρίσης στην Μ.Ανατολή (SYRIANA) και στον Αραβικό (για άλλους Περσικό κόλπο - Ισραήλ - Η.Π.Α. - ΙΡΑΝ - ΣΥΡΙΑ - ΛΙΒΑΝΟΣ κλπ ) .
Ο προυπολογισμός είναι τόσο εύθραυστος που σε οποιαδήποτε αύξηση της τιμής του πετρελαίου έστω και μερικών σεντς στου δολλαρίου όχι απλά θα μας γονατίσουν , γιατί εξαρτόμαστε από το Ιρανικό πετρέλαιο , αλλά θα χρειαστούμε ακόμη μεγαλύτερα και πιο σκληρά μέτρα συν αυτών που θα ληφθούν τώρα τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο.
Σε μια χρονιά που έχει Ολυμπιακούς αγώνες, Ευρωπαικό πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου , Εκλογές σε μεγάλες και σημαντικές χώρες του παγκόσμιου συστήματος.
Επειδή δεν θα αποφύγουμε το αιματοκύλισμα στην Μέση Ανατολή , θα συρθούμε πίσω από τις εξελίξεις και θα παραδοθούμε μέσα από μεθοδεύσεις , αφού κανείς ηγέτης δεν μπορεί να σηκώσει ανάστημα στο στημένο παιχνίδι.
Το παιχνίδι είναι στημένο καλά χρόνια πριν. Ας ετοιμαστούμε για τα χειρότερα. Δυστυχώς προδοθήκαμε.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!