tromaktiko: Η Ντροπή της Αριστεράς!

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Η Ντροπή της Αριστεράς!



Ας μας εξηγήσει κάποιος πως γίνεται ένας κομμουνιστής να καταλήγει να υπερασπίζεται ακραία νεοφιλελεύθερα και ισοπεδωτικά μέτρα.
Αν θυμάμαι καλά (γιατί φαίνεται να έχει περάσει ένας αιώνας από τότε) από την αριστερά ξεκίνησε την πορεία του στην πολιτική ο κος Ανδρουλάκης. Αφού «καθάρισε» όμως τον ιδεολογικό του «πατέρα», τον Χαρίλαο Φλωράκη, αναζήτησε πολιτική στέγη αλλού για να καταλήξει στο ΠΑΣΟΚ. Και μέσα στο κόμμα αυτό έγινε θιασώτης των πιο ακραίων δεξιών θέσεων.

Το μόνο που ξέρει ο «κύριος» αυτός τελικά είναι να κατηγορεί τους άλλους, να μηδενίζει τα πάντα και να πουλάει ένα στυλ ψευδό- κουλτούρας και ψευδό- διανόησης, για να κρύψει την πολιτική και ιδεολογική του γύμνια.

Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν στις επόμενες εκλογές τον δούμε να κάνει το επόμενο πολιτικό άλμα και να κατεβαίνει με την ΝΔ ή ακόμα καλύτερα με την ΔΗ.ΣΥ.. Άλλωστε και η Ντόρα και αυτός είναι και οι δύο «ντροπές» της Κρήτης (σε αντίθεση με την πλειονότητα των κρητικών που είναι ντόμπροι και λεβέντες), οπότε μια χαρά θα τα βρουν.

Ψήφισε ότι θέλεις Μίμη, δεν περιμένει κανένας τίποτα από ανθρώπους που πουλάνε την ιδεολογία τους. Άσε όμως τους άλλους βουλευτές να πράξουν αυτό που τους επιβάλει η συνείδησή τους (και όχι κάποιο «αφεντικό»). Να ξέρεις μόνο ότι ο κόσμος ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!