tromaktiko: 'Εξυπνες Αγορές

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

'Εξυπνες Αγορές



6forfree Το 6forfree.gr είναι ένα νέο εκπτωτικό site προσφορών που απευθύνεται σε μεγάλες παρέες ή σε όσους έχουν πολλούς πιστούς φίλους! Αγοράζεις, αποκτάς τον κωδικό 6ForFree, τον ‘σφυράς’ στους κολλητούς και εάν 6 φίλοι σου ψωνίσουν χρησιμοποιώντας τον κωδικό σου, παίρνεις πίσω τα χρήματα που έδωσες. Με άλλα λόγια: ''Έχεις φίλους;...χάρισμά σου!'
asos H μεγαλύτερη online γκαρνταρόμπα του κόσμου με περισσότερα από 35.000 προϊόντα μόδας από 870+ εταιρείες και 1.500 νέες συλλογές κάθε εβδομάδα
Η Diskomobile by Buongiorno προσφέρει τις πιο ενδιαφέρουσες και καινοτόμες υπηρεσίες mobile entertainment για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, όπως ήχους κλήσης (ringtones), wallpapers, παιχνίδια, ανέκδοτα, συνομιλίες (chat), ζώδια και διαγωνισμούς με φανταστικά δώρα.
cheapis.grΤο cheapis.gr εξασφαλίζει καθημερινά για εσάς τις πιο συμφέρουσες τιμές από μια τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.


crocs Η εταιρία Crocs είναι μια καλά οργανωμένη παγκόσμια μάρκα υποδημάτων με φανατικό κοινό το οποίο αγαπά το προϊόν μας.
DailyCoupon Το DailyCoupon.gr προβάλλει καθημερινά πρωτότυπες προσφορές με έκπτωση από 40% έως 90%.
Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με την επωνυμία, www.e-jewels.gr, περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα brand names σε κοσμήματα και ρολόγια.
diamondjools E-shop ειδικευμένο σε μονόπετρα δαχτυλίδια και πιστοποιημένα διαμάντια
Το e-men.gr ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2007 με κεντρική ιδέα την εξυπηρέτηση του σύγχρονου άνδρα. Το βασικότερο πλεονέκτημα είναι οι χαμηλές τιμές και η τεράστια γκάμα.
Το ekdromi.gr κάθε μέρα προβάλλει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδίων με εξαιρετικές εκπτώσεις και προσφορές. Είναι το μοναδικό που ασχολείται αποκλειστικά με deals από το κλάδο του τουρισμού.
To FASHIONSPOT.GR είναι η νέα τάση στα ρούχα, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ και τα χειροποίητα κοσμήματα. Είναι το online κατάστημα για όσους λατρεύουν τη μόδα. Ρούχα διαλεγμένα ένα-ένα από στυλίστες προσφέροντάς σας ό,τι πιο hot βρίσκεται στη μόδα!

Γυναικείο multistore με προϊόντα που ενδιαφέρουν την σύγχρονη καταναλώτρια. Ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη για το παιδί και είδη για το σπίτι σε ελκυστικές τιμές και μεγάλη ποικιλία. Η καμπάνια προσφέρει προμήθεια 7,00% ανά πώληση

Προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών επιχειρήσεων από διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τη μορφή καθημερινών προσφορών!
kosmima24 Ηλεκτρονικό κατάστημα κοσμημάτων, ρολογιών και ειδών λαϊκής τέχνης
La Redoute Ο πληρέστερος κατάλογος μόδας με δημιουργίες La Redoute και επώνυμες μάρκες για όλη την οικογένεια.
Το No1.gr είναι μία νέα πλατφόρμα μοναδικών προσφορών και εκπτώσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Το Pharmapoli.com είναι το πρώτο online Φαρμακείο στην Ελληνική αγορά. Στις σελίδες του pharmapoli.com θα βρείτε καλλυντικά, προϊόντα αδυνατίσματος, συμπληρώματα διατροφής, φροντίδα ομορφιάς, ιατρικές συσκευές, ιατρικά προϊόντα κ.λ.π.

Αυθεντικά γυναικεία και ανδρικά επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ

Η SD&P Global δημιουργεί μοναδικές καινοτόμες ιδέες, προσφορές και διαφημίσεις που προκαλούντην επιθυμία του τελικού χρήστη να αλληλεπιδρά με τις υπηρεσίες που αγοράζει για το κινητό του. Η SD&P Global προσφέρει 4 ευρώ για κάθε επιτυχημένη εγγραφή!

Ηλεκτρονικό κατάστημα με Λευκά είδη για το σπίτι στην μεγαλύτερη συλλογή στο ελληνικό διαδίκτυο.

Η STAR DRESS είναι μια εταιρία στο χώρο ενδυμάτων εδώ και 6 χρόνια με σεβασμό στον καταναλωτή, με άριστη ποιότητα και προσεγμένες τιμές. Το site προσφέρει εύκολη και γρήγορη πλοήγηση σε μεγάλη ποικιλία προσφορών και σε εκπληκτικές τιμές.

Η TimWe προσφέρει υπηρεσίες mobile entertainment όπως ήχους κλήσης (ringtones), παιχνίδια, και τα πιο φοβερά δώρα για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμη.

Το Toppik Hair Building Fibers αποτελεί ένα μοναδικό Lifestyle προϊόν Νανοτεχνολογίας με φυσική Κερατίνη που καλύπτει την αραίωση και σας χαρίζει άμεσα, φυσικά, πυκνά μαλλιά! Τα προϊόντα της σειράς Toppik είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και εισάγονται κατ' αποκλειστικότητα από την Αμερική, από την εταιρεία DERMAMED.
Το μεγαλύτερο website καθημερινών προσφορών με εκπτώσεις έως και 90% σε προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού και όχι μόνο!
Tsantilis-Eshop Η εταιρία ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ είναι χρόνια γνωστή για την ποιότητα και τη μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα και έτοιμα ενδύματα γνωστών οίκων του εξωτερικού. Επιμένοντας σταθερά στο τρίπτυχο αισθητική - ποιότητα - κύρος, η εταιρία ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ εισάγει έτοιμα ενδύματα σε πολύ μεγάλη ποικιλία, έχοντας πάντα την αποκλειστική διάθεση στην ελληνική αγορά.

Το U-SHOP ιδρύθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες όλων εκείνων που αγαπούν τα ιδιαίτερα σχέδια στον τομέα ένδυσης, εσωρούχων και καλτσών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!