tromaktiko: Μπράβο στην Αριστερά της συνέπειας!

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μπράβο στην Αριστερά της συνέπειας!



Χθες γίναμε μάρτυρες ενός αποκαλυπτικού σόου που ετοίμασε η Βενιζελο-παρέα και οι μνημονιο-φρονες: το δέσιμο της χώρας χειροπόδαρα στο αγγλικό δίκαιο, το ξεπούλημα της... πατρίδας, την υποθήκευση της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας και την αποστολή του λαού στα "ρωμαϊκά" ορυχεία να σκάβουν μια ζωή, ή -παραφράζοντας τον ανεπανάληπτο Θ. Βέγγο- "στη γαλέρα της ζωής τους να τραβάνε μια ζωή άγριο κουπί" για τη δόξα της "Ρώμης" των Τραπεζών και των τοκογλύφων!

Σε όλο αυτό το σκηνικό, διανθισμένο με απειλές και φτηνή τρομοκρατία, μέσω εφημερίδων, καναλιών, αλλά και στο δρόμο με καταστροφές, κάψιμο κτιρίων, προσαγωγές, δακρυγόνα, ξύλο..., μόνο σταθερό σημείο αναφοράς των αγώνων του λαού μας αποδείχθηκε η Αριστερά! Δυναμικά τα κόμματά της απέρριψαν και πολέμησαν κάθε πλευρά αυτής της πολιτικής των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων!

Εδικά χθες, τόσο το ΚΚΕ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, διέλυσαν με επιχειρήματα κάθε ψευτοδίλημμα του Βενιζέλου και των κωλοσφουγγαριών του! Εξαιρετική η Παπαρήγα, ανεπανάληπτος ο φοβερός Λαφαζάνης (που διέλυσε κυριολεκτικά τον Βενιζέλο και απέδειξε τι σημαίνει το νέο μνημόνιο και η δανειακή), πραγματικός ηγέτης ο Τσίπρας!! Σακάτεψαν κυριολεκτικά όλοι την παρέα, την βαριά πασπαλισμένοι με «μιζό-σκονη»!!

Για αυτήν την Αριστερά πρέπει όλος ο Λαός να είναι περήφανος! Όταν σε αυτή τη γκρίζα πραγματικότητα, έχεις καθημερινά να αντιμετωπίσεις πολιτικούς σαχλαμάρες, τυχάρπαστους και εαυτούληδες τύπου Καρατζά, πολιτικού κωλοτούμπες τύπου Κομανέτσι-δες Σαμαρά- και άλλους, δεμένους σταθερά στο άρμα της υποτέλειας, τύπου ΓΑΠ, οι πράξεις της Αριστεράς, γενναίες και βαθειά πατριωτικές, αποτελούν την μόνη ελπίδα τελικά! Να γιατί η Αριστερά πρέπει να ενωθεί επιτέλους! Για να μπορεί ο λαός να ελπίζει βάσιμα στη συνέχιση της επιβίωσής του με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια!!

Νομίζω, ως αγωνιζόμενος λαός, θα πρέπει να είμαστε περήφανος για αυτή την Αριστερά! Που στα πιο δύσκολα αποδείχθηκε και παλληκάρι και πατριωτική!!

Μπράβο τους!

Καλή συνέχεια, καλή δύναμη στους αγώνες που έρχονται!! Ενωμένοι και Δυνατοί!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!