tromaktiko: Έστησαν οίκο ανοχής στο κέντρο της Λεμεσού

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Έστησαν οίκο ανοχής στο κέντρο της Λεμεσού



Στο κέντρο της Λεμεσού, άγνωστο από πότε, κατάφεραν να στήσουν την παράνομη επιχείρησή τους δυο γυναίκες από τη Δομινικανική Δημοκρατία, οι οποίες όμως...
έκαναν προχθές το βράδυ την τελευταία τους είσπραξη, καθώς συνελήφθηκαν για διατήρηση οίκου ανοχής, αποζήν από κέρδη πορνείας αλλά και για παράνομη παραμονή τους στην Κύπρο.

Οι δυο αλλοδαπές, ηλικίας 33 και 35 ετών, βρέθηκαν με χειροπέδες όταν στο διαμέρισμα όπου διέμεναν σε πολυώροφη πολυκατοικία που δεσπόζει της περιοχής του Πενταδρόμου και το οποίο είχαν μετατρέψει σε χώρο εκπόρνευσης τους, δέχτηκαν την επίσκεψη ενός ακόμα πελάτη. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση επρόκειτο για αστυνομικό υπό κάλυψη, αφού είχαν προηγηθεί σχετικές πληροφορίες για τη δραστηριότητα των δυο γυναικών. Όταν το «δόλωμα» ανέβηκε γύρω στις 8:30 το βράδυ της Πέμπτης στο διαμέρισμα, οι δυο γυναίκες ήταν μόνες τους και με προθυμία προσφέρθηκαν να εξυπηρετήσουν τον «πελάτη», παραθέτοντας του το μενού των προσφερόμενων υπηρεσιών. Έμειναν όμως με γουρλωμένα μάτια όταν ο αστυνομικός αποκάλυψε την ταυτότητά του και στη συνέχεια μπούκαραν στο διαμέρισμα και οι άλλοι αστυνομικοί.

Μαζί με διάφορα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από το διαμέρισμα, οι δυο αλλοδαπές μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου, από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε επιπλέον ότι βρίσκονται παράνομα στην Κύπρο εδώ και αρκετούς μήνες. Οι ίδιες παραδέχτηκαν ότι εκπορεύονταν στο διαμέρισμα από τον περασμένο Δεκέμβριο και δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι το έκαναν για να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά τους προβλήματα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!