tromaktiko: Σοβαρά επεισόδια και τραυματισμοί μεταξύ των οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ στο ΓΣΠ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Σοβαρά επεισόδια και τραυματισμοί μεταξύ των οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ στο ΓΣΠ



Λευκωσία: Πεδίο μάχης ο αυτοκινητόδρομος. Αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, 8 άτομα, ανάμεσα τους και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ένας οπαδός, σύμφωνα με... τις μέχρι τώρα πληροφορίες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Η Αστυνομία συνέλαβε 9 άτομα και επίκεινται κι άλλες συλλήψεις ενώ η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο απεκλείστη και χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για κατάσβεση πυρκαγιών που τέθηκαν ακόμη και σε μοτοσικλέτες. 

Η αστυνομία, έκανε και χρήση δακρυγόνων, ενώ στην κατοχή «οπαδών». Εντοπίστηκαν και βόμβες μολώτοφ, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμη και θάνατο. Όλα αυτά συνέβησαν δύο περίπου ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ ΑΠΟΕΛ- ΑΕΛ στον αυτοκινητόδρομο κοντά στον κυκλικό κόμβο Λατσιών. 

Η Αστυνομία μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τα επεισόδια να σημειώθηκαν κατόπιν συνεννοήσεως μεταξύ μερίδας οπαδών και των δύο ομάδων οι οποίοι ενδεχομένως να «κανόνισαν» τη μεταξύ τους συνάντηση. 

Όπως ήταν φυσικό τα δύο σωματεία αντέδρασαν αμέσως. Οι εκπρόσωποι και των δύο ομάδων επέρριψαν αποκλειστικά την ευθύνη στην αστυνομία. Η αστυνομία βρισκόταν εκεί και ο αγώνας αστυνομευόταν με 300 αστυνομικούς, δήλωσε από πλευράς του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Αγγελίδης, για τα επεισόδια δεν ευθύνονται οι οργανωμένοι οπαδοί αλλά μια ομάδα 30-50 ατόμων.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!