tromaktiko: ΚΥΠΡΟΣ: Φόνος με θύμα νεαρό άνδρα στους Αγίους Τριμιθιάς

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΚΥΠΡΟΣ: Φόνος με θύμα νεαρό άνδρα στους Αγίους Τριμιθιάς



Από κοντινή απόσταση πυροβολήθηκε ο 22χρονος Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο οποίος βρέθηκε από πολίτη τα ξημερώματα νεκρός στο αυτοκίνητό του...
στην περιοχή του δρόμου που οδηγεί προς το χωριό Αγίους Τριμιθιάς.

Σε δηλώσεις του στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, είπε ότι γύρω στις 04:30, βάσει πληροφοριών που δόθηκαν στην Αστυνομία, ανευρέθηκε στην περιοχή του δρόμου που οδηγεί προς το χωριό Αγίους Τριμιθιάς νεαρό πρόσωπο να βρίσκεται νεκρό σε αυτοκίνητο στην εν λόγω περιοχή.

''Μετά από προκαταρτικές εξετάσεις που έχουν προβεί τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και το υπόλοιπο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης έχει διαπιστωθεί ότι το πρόσωπο αυτό είναι ο Ελληνοκύπριος Ανδρέας Παπαδόπουλος, 22 χρόνων και διεξάγονται ανακρίσεις για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έχει βρεθεί εκεί και κάτω από ποιες συνθήκες έχει πυροβοληθεί. Με βάση τις πρώτες ενδείξεις, το πρόσωπο τούτο έχει πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση και γίνονται εντατικές έρευνες και εξετάσεις για να διαπιστώσουμε ακριβώς κάτω από ποιες συνθήκες έχει επέλθει ο θάνατός του'', πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν ο χώρος όπου βρέθηκε το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι το σπίτι του, η δουλειά του ή κάτι το οποίο σχετίζεται με το θύμα, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι όλα αυτά είναι θέματα τα οποία διερευνούνται, αλλά, όπως ανέφερε, ''προκαταρτικά δεν φαίνεται να είναι το σπίτι του εκεί, ούτε και ο χώρος εργασίας του''.

Σε παρατήρηση ότι μιλάμε για φόνο και για άνθρωπο που είχε απασχολήσει την Αστυνομία, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι το θύμα ήταν γνωστό στην Αστυνομία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!