tromaktiko: Βαλβέρδε για Μπαρτσελόνα!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Βαλβέρδε για Μπαρτσελόνα!



Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Κάρλες Ρέσακ έδωσε συνέχεια στα ισπανικά δημοσιεύματα που θέλουν τον προπονητή του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε επικρατέστερο διάδοχο του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης από την επόμενη σεζόν.

Τη στιγμή όπου ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού έρχονται νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Βάσκο τεχνικό!

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης Κάρλες Ρέσακ έδωσε συνέχεια στα ισπανικά δημοσιεύματα, αναφορικά εμ το ενδια΄φερον των Καταλανών για τον 48χρονο προπονητή του Θρύλου.

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας της Καταλονίας, τόνισε στην ισπανική ιστοσελίδα elconfidencial.com ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι υποψήφιος για τον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο αντικαταστάτης του Γκουαρντιόλα, θα πρέπει να γνωρίζει τον σύλλογο. Να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θα μπορεί να καταλάβει το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα», ενώ η ισπανική ιστοσελίδα γράφει ότι στη σχετική λίστα εκτός από τον Βαλβέρδε υπάρχουν τα ονόματα των Όσκαρ Γκαρσία Χουνιέντ, Ιβάν Ντε λα Πένια, Ρόναλντ Κούμαν, Μίκαελ Λάουντρουπ.

Ο Ρέσακ αποκάλυψε στη συνέχεια: «Αν ο Γκουαρντιόλα φύγει, τότε θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Ελπίζω αυτό να συμβεί σε τρία χρόνια. Ο Χουνιέντ και ο Ντε λα Πένια θα είναι έτοιμοι. Επίσης ο Κούμαν, ο Λάουντρουπ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν την ευκαιρία να προπονήσουν την Μπαρτσελόνα».

Πηγή: www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!