tromaktiko: Ανακοίνωση ΔΑΠ ΝΔΦΚ για κατάρρευση ασύλου στη Λαμία!

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση ΔΑΠ ΝΔΦΚ για κατάρρευση ασύλου στη Λαμία!



Στα τόσα χρόνια ύπαρξης της παράταξης στο ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ υπήρξαν καλές και κακές μέρες. Υπήρξαν νίκες και ήττες. Ποτέ όμως δεν νιώσαμε ντροπή για τις πράξεις μας και πάντα οι σχέσεις μας με τους καθηγητές και όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας ήταν ξεκάθαρες. Το μόνο που μας στενοχωρεί βαθύτατα είναι πως πέσαμε τόσο πολύ έξω στην κρίση μας για έναν άνθρωπο.
Ειλικρινά λυπούμαστε για την στάση του Σταύρου Καρκάνη και για όλα αυτά που προκάλεσε μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του βλέψεις και τα συμφέροντα του υπουργείου.
Είναι αυτονόητο ότι δεν θα προβούμε σε κανένα άλλο σχόλιο μιας και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Όσο για την φαρσοκωμωδία των εκλογών μάλλον είναι λυπηρό και κατάντια της ακαδημαϊκής κοινότητας και ιδιαιτέρως των υποψηφίων αυτών των εκλογών “φαρσοκωμωδία” που είχαν διαφημιστεί ως δημοκρατικές και άκρως προοδευτικές. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν σε ημέρα όπου στο ΤΕΙ δεν πραγματοποιούνταν μαθήματα και έτσι πολύ μεγάλη μερίδα καθηγητών δεν προσήλθαν να ψηφίσουν. Σημειώνουμε όμως και ότι και αρκετοί καθηγητές οι οποίοι δεν κατεβαίνουν για μαθήματα να ξεπετάγονται από γωνίες σαν τους κλέφτες με σκυμμένο το κεφάλι για να ψηφίσουν άρον άρον σε μια κάλπη που ήταν ανοικτή για κάτι λιγότερο από μία ώρα. Επίσης χαρακτηριστικό είναι ότι υποψήφιος που εκλέχτηκε δεν ήρθε καν να ψηφίσει μιας και λείπει σε πολύμηνη άδεια. Επίσης απλώς αναφέρουμε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών άφησε πολλούς δυσαρεστημένους αφού προφανώς δεν τηρήθηκαν τα συμφωνημένα.

Δεν θα προχωρήσουμε σε περισσότερες αναφορές διότι για εμάς προέχει η ασφάλεια των 15 παιδιών που οδήγησε η αστυνομία στο τμήμα.

Σας ενημερώνουμε όμως μέσα από αυτό το δελτίο τύπου ότι όταν το ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ καταντήσει να έχει το μέλλον του πανεπιστημίου Στερεάς να μην ψάχνουμε ευθύνες παραπέρα από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που εκτελεί συγκεκριμένη αποστολή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ και επομένως δεν τους ενδιαφέρει και πολύ που θα συνεχιστεί ο διορισμός τους και η καριέρα τους.....

Με αίσθημα ευθύνης προς τους σπουδαστές που
αγωνίζονται για ένα καλύτερο ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ....

1 Υ.Γ. Άλλωστε υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα, να ηγείται του ΤΕΙ “παιδί της γενιάς του Πολυτεχνείου” που με τις προσωπικές του ενέργειες κατάφερε μετά από 38 χρόνια να καταρρεύσει το ακαδημαϊκό άσυλο!!!

2 Υ.Γ. Παρόλο που συνδικαλιστικά είναι αντίπαλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον
κ. Κώστα Βαζδέκη που ήταν ο μόνος που καταδίκασε την τραγική ενεργεία του Σταύρου Καρκάνη...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!