tromaktiko: Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της Ν.Δ. υπό τον Α. Σαμαρά

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της Ν.Δ. υπό τον Α. Σαμαρά



Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η νέα αναβολή της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα. Κι αυτό, γιατί, παρά το γεγονός ότι το κείμενο του προμνημονίου με τα μέτρα, που πρέπει να ληφθούν, επρόκειτο να σταλεί στις 8 το πρωί... μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τουλάχιστον στη λεωφόρο Συγγρού δεν είχε φτάσει κάτι σχετικό.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, έχει συγκαλέσει από νωρίς το πρωί συνάντηση με τους αναπληρωτές τομεάρχες οικονομίας του κόμματος και τους στενούς του συμβούλους, όπου – εν αναμονή του κειμένου – εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για τις παρεμβάσεις που καίνε, όπως τα θέματα του κατώτατου μισθού και της επικουρικής σύνταξης, καθώς και των απολύσεων στο Δημόσιο.
Μέλη του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας έχουν ξεκαθαρίσει από χθες στο 24h.gr ότι – από τη στιγμή που θα πάρουν στα χέρια τους το κείμενο των μέτρων – χρειάζονται ένα διάστημα τουλάχιστον πέντε ωρών για να το μελετήσουν, προτού ο Αντώνης Σαμαράς μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσει με τον πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, που στηρίζουν την κυβέρνηση.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!