tromaktiko: Φαβορί ο Λάζαρος

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Φαβορί ο Λάζαρος



Σε σχήμα με τον Χριστοδουλόπουλο βασικό και τους Μπιάρσμιρ, Μαρίνο να επιστρέφουν στην ενδεκάδα καταλήγει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στο σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη φαίνεται να καταλήγει όσο περνάνε οι μέρες, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Τουλάχιστον για τις 10 θέσεις, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει και αυτό που απομένει είναι το ποιος θα αναλάβει να αντικαταστήσει τον Κουίνσι στην αριστερή πλευρά της επίθεσης... Αυτό τουλάχιστον έδειξε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Κατά την διάρκεια αυτής λοιπόν, ο προπονητής του «τριφυλλιού» έβαλε τους παίκτες του να παίξουν διπλό στα ¾ του γηπέδου, με την μία ομάδα να αποτελείται από τους λεγόμενους βασικούς. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, οι Μαρίνος και Σπυρόπουλος στα άκρα, ενώ οι Σαριέγκι και Μπιέρσμιρ αποτελούσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Κατσουράνης και Σιμάο ήταν οι δύο στον άξονα, με τον Ζέκα δεξιά και τον Κλέιτον πίσω από τον Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης.

Μοναδική εκκρεμότητα είναι ποιος θα παίξει αριστερά. Την πρώτο λόγο τον έχει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον Χάρη Μαυρία να έχει τον τίτλο του αουτσάιντερ. Πάντως, από την στιγμή που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τις συνηθίζει, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εκπλήξεων, αν και οι επιλογές που έχει είναι περιορισμένες.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!