tromaktiko: Επιστρέφει ο Αβραάμ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Επιστρέφει ο Αβραάμ



Στην πρώτη αναμέτρηση του «Λουζνίκι» με τη Ρουμπίν Καζάν εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και θα επιστρέψει στον καθοριστικό επαναληπτικό με τους Ρώσους στο Καραϊσκάκη.


Μπορεί ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε να καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά από απουσίες στον επερχόμενο επαναληπτικό με τη Ρουμπίν Καζάν, δεδομένου ότι θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μπαλας Μέγιεριο, Λουίς Ντιόγκο και Χοσέ Χολέμπας, ωστόσο. προκύπτει και μια ευχάριστη είδηση για τον προπονητή του Θρύλου.

Αυτή αφορά την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο διεθνής στόπερ του Θρύλου και στυλοβάτης της άμυνα εξέτισε στο πρώτο παιχνίδι του «Λουζνίκι» την ποινή της μιας αγωνιστικής και θα πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του στον επαναληπτικό του Καραισκάκη.

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται επίσης η εξαιρετική εμφάνιση του Τάσου Παπάζογλου. ο 23χρονος στόπερ μπορεί να αγωνίστηκε μόλις για δεύτερη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας, ωστόσο, έδειξε απίστευτη σταθερότητα στις επεμβάσεις του και αντικατέστησε επάξια το κενό που δημιούργησε ο σοβαρός τραυματισμός του Όλοφ Μέλμπεργκ.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!