tromaktiko: Τελικός «αιωνίων» ξανά και ξανά...

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Τελικός «αιωνίων» ξανά και ξανά...



Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αποτελούν το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος (10/3) για 7η συνολικά και 5η συνεχόμενη φορά. Βαρέθηκε κανείς;


Για ακόμη μία φορά ο τελικός Κυπέλλου Μπάσκετ θα αποτελέσει υπόθεση «αιωνίων». Χωρίς δυσκολίες αμφότεροι πήραν το εισιτήριο για την αναμέτρηση της 10/3 κι άπαντες αναρωτιούνται, αν και πότε θα αλλάξει κάτι. Όχι απαραιτήτως στο ζευγάρι, αλλά σε όλα όσα αυτό συνεπάγεται.

Πέρυσι η κατάσταση έφτασε όσο πιο χαμηλά γίνεται(;), παίρνοντας αναβολή για περισσότερο από δύο μήνες, απ' την 6/3 για την 15/5!

Μέσα σ' όλα η αδυναμία των Αρχών να εγγυηθούν την ασφάλεια οδήγησε στον ορισμό της τιμής του εισιτηρίου στα €75! Συνέπεια αυτού ήταν το ήδη αποκρουστικό θέαμα των 597+597 θεατών να ξεπέσει κι άλλο και να διεξαχθεί ανάμεσα στους πολλούς (βλ. Ολυμπιακός) και στους ελάχιστους (βλ. Παναθηναϊκός).

Όπως και να 'χει, το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς θα κριθεί ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες (και) του 2012, με τον Ολυμπιακό να φιλοδοξεί στο three-peat και στη συνολικά 9η κατάκτηση σε 16 συμμετοχές σε τελικό και τον πολυνίκη του θεσμού Παναθηναϊκό στην επιστροφή στην απονομή, που θα είναι η 13η κατάκτηση σε 18 συμμετοχές σε τελικό.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2012

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Παρασκευή 17/2
Παναθηναϊκός-Καβάλα 90-51

Σάββατο 18/2
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 87-52

ΤΕΛΙΚΟΣ

Σάββατο 10/3
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!