tromaktiko: Σχετικά με: Ήμουν εκεί!

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σχετικά με: Ήμουν εκεί!



Θα συμφωνήσω απόλυτα με όσα έγραψες εκτός από ένα, κι εξηγώ...
(Aφορά: Ήμουν εκεί!) Επειδή βρισκόμουν 5 μέτρα δεξιά από το σημείο όπου βρίσκονταν οι Κύριοι Γλέζος, Θεοδωράκης, μόνο άνευ λόγου δεν ξεκίνησαν όλα γύρω στις έξι παρά.

Ήμουν ακριβώς μπροστά από τις δυνάμεις των ΜΑΤ από τις 15:30 και όλα έβαιναν καλώς χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό (δίπλα μου υπήρχαν οικογένειες με τα παιδιά τους). Για να μη μακρυγορώ και κουράσω τους αναγνώστες κατά τις 17:30 ήρθε το ΚΚΕ ή το ΠΑΜΕ ( συγχωρέστε με, ποτέ δεν ήμουν καλός με τα κόμματα και δε τα ξεχωρίζω) το οποίο φώναζε με ντουντούκες να ανοίξουμε διάδρομο για να περάσουν οι Κύριοι Γλέζος, Θεδωράκης και Γλέτζος όπως και κάναμε σε 2 με 3 λεπτά.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ένας γύρω στο 1.50, εκμεταλλευόμενος το κενό ανάβει μία φωτοβολίδα και τη ρίχνει στις δυνάμεις των ΜΑΤ από απόσταση περίπου των 5 και κάτι μέτρων. Αμέσως όλοι φωνάξαμε "ηρεμήστε δεν το κάναμε εμείς" απευθυνόμενοι στα ΜΑΤ. Αμέσως έβλεπες 20 ζευγάρια χέρια να χτυπάνε αυτόν, δε ξέρω κι εγώ πως να τον χαρακτηρίσω (κατάφερε όμως κ έφυγε).

Στα επόμενα δευτερόλεπτα ξεκίνησε η "επίθεση" των ΜΑΤ με στόχο να μας απωθήσει από το σημείο σπρώχνωντας μας. Βέβαια όμως, όπως όλοι μας πολύ εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε 15 με 20 άνθρωποι δεν είναι αρκετοί να παρασύρουν περίπου 300 στο συγκεκριμένο σημείο. "Φοβήθηκαν"....Ε μετά έπεσαν και τα πρώτα χημικά.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!