tromaktiko: Ο ΣΕΕΒ και οι Έλληνες τραπεζίτες πίσω από το κλείσιμο των ΟΕΚ και ΟΕΕ!

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΣΕΕΒ και οι Έλληνες τραπεζίτες πίσω από το κλείσιμο των ΟΕΚ και ΟΕΕ!



Ο Χ. Πρωτοππαπας χθες στην ομιλία του στη βουλή άφησε ανοιχτό το θέμα αφήνοντας υπονοούμενα ότι πίσω από την περικοπή των εισφορών 2% υπέρ των ΟΕΕ και... ΟΕΚ κρύβονται οι Έλληνες « κουκουλοφόροι» Έλληνες επιχειρηματίες του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ καταλήγοντας στην τοποθέτηση του ότι θα καταψηφίσει το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν αποκλείεται να έπιασε τόπο η χθεσινή συνάντηση της αντιπροσωπείας των εργαζομένων του υπουργείου εργασίας στη βουλή με τους πρώην συνδικαλιστές βουλευτές και σημερινούς υπουργούς Κουτρουμανη-Κουτσουκο-Πρωτοπαπα.

Μετά από την δυναμική εμφάνιση της αντιπροσωπείας των 15 συνδικαλιστικών στελεχών της ηγεσίας του συνδικαλιστικού κινήματος του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας ακολούθησαν τα δύο χθεσινά σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα στη χώρα (παραίτηση Κουτσουκου-δηλωσεις Πρωτοπαπα).

Ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσουν αλυσιδωτά ώστε να ακολουθήσουν και άλλα σήμερα και την Κυριακή δεν θα τολμήσει η κυβέρνηση των Δοσίλογων να φέρει το « έκτρωμα» στη βουλή προς ψήφιση...

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!