tromaktiko: Περιμένω την απόφαση δικαστηρίου εδώ και ένα χρόνο!

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Περιμένω την απόφαση δικαστηρίου εδώ και ένα χρόνο!



Τον Ιούλιο του 2010 ειχα ενα εργατικο ατυχημα που με αφησε ανάπηρο. Το ατυχημα εγινε την ωρα που πηγαίναμε στο εργοστασιο που εργαζομασταν στο Σχηματαρι.

Τον Μάιο του 2011 εγινε το δικαστηριο με την ασφαλιστικη εταιρεια που ηταν το αμαξι ασφαλισμενο.

Ολα τα χαρτια που κατεθεσα στο δικαστηριο ειναι απο τον διευθυντή της ορθοπεδικής του Ερυθρού Σταυρού που νοσηλευτηκα για 3 μηνες.

Μέχρι σημερα ομως δεν εχει βγει η αποφαση του δικαστηρίου, γιατι δεν πανε οι δικαστες για να βγαλουν αποφασεις επειδη τους εχουν κοψει επιδόματα.

Εγώ ομως που εχω αναγκει απο επεμβαση σε ιδιωτικο θεραπευτήριο ή στο εξωτερικο και αυτο γιατι ειναι δυσκολη και επικίνδυνη επεμβαση και δεν αναλαμβάνει κανενας γιατρος σε κρατικο νοσοκομείο.

Επιπλέον ειμαι πατερας 2 παιδιων με μοναδικο εισόδημα τον μισθο των 850 ευρω που παιρνει η συζυγος μου, και το επίδομα ασθενειας που παίρνω απο το ι.κ.α που ειναι 820 ευρω και τον Ιούλιο θα μου το κοψουν γιατι κλείνουν 2 χρονια.

Εχω καταθεσει τα χαρτια μου για αναπηρική σύνταξη, αφου συμφωνα και με την γνωμη των ιατρών δεν μπορω να ξαναεργαστω και εδω και 1 χρονο ακομα δεν εχω περασει απο επιτροπή.

Δεν μπορω να φανταστω καποια στιγμη που δεν θα μπορω να δώσω στα παιδια μου τα απαραίτητα και να κρεμιέται απο τα χειλη ενος δικαστη για να βγαλει την απόφαση.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!