tromaktiko: Στους δρόμους κόντρα στο μνημόνιο οι Βολιώτες

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Στους δρόμους κόντρα στο μνημόνιο οι Βολιώτες



ΝΕΟ ηχηρό "ΟΧΙ" στο μνημόνιο και από τους Βολιώτες, οι οποίοι κατέβηκαν στους δρόμους της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, αντιμνημονιακές συγκεντρώσεις κάλεσαν για σήμερα το απόγευμα, στην παραλία του Βόλου, το Δίκτυο Συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, η Ανοιχτή Συνέλευση Μαγνησίας, η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Εργαζομένων και Ανέργων Μαγνησίας, το Ξεκίνημα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΕΠΑΜ Μαγνησίας.

Το ραντεβού είχε δοθεί στην παραλία του Βόλου στις 17:00, στο οποίο ανταποκρίθηκαν 1.000 και πλέον Βολιώτες, οι οποίοι αφού συγκεντρώθηκαν, πραγματοποιήσαν ειρηνική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα αλλά και για την κατάργηση του ΟΕΕ και του ΟΕΚ.

Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν την πορεία τους από την παραλία του Βόλου, θέλοντας να ξεσηκώσουν όσους εκείνη την ώρα απολάμβαναν τον καφέ τους. Ανέβηκαν την οδό Κ. Καρτάλη και μέσω της Ανθ. Γαζή έφτασαν στην Ιωλκού, την οποία και κατέβηκαν, για να φτάσουν στην Ιάσονος και από εκεί στο σημείο της εκκίνησης τους, όπου και έληξαν την πορεία τους.

Φτάνοντας εκεί, πολλοί έμειναν στο σημείο, τραγουδώντας επαναστατικά τραγούδια, ενώ όλοι συμφώνησαν στο γεγονός πως οι αγώνες συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα, το ΕΠΑΜ Μαγνησίας, ανανέωσε το ραντεβού του για το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο ίδιο σημείο στις 18:30.
e-volos.gr



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!