tromaktiko: Απεργία ή λούφα;

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Απεργία ή λούφα;



Θέλω να εκφράσω το παράπονό μου ως Έλλην πολίτης και πελάτης του ομίλου ΟΑΣΑ, που αφορά την απεργία της Τρίτης 7/2/2012.
Ενώ η απεργία στα λεωφορεία ανακοινώθηκε πως θα ξεκινήσει απο τις 21:00 το βράδυ, κάποια μάλλον λεωφορεία είπαν να τη ξεκινήσουν νωρίτερα. Συγκεκριμένα για το 550 που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Κηφισιά το περίμενα ο ίδιος και άλλοι συνάνθρωποι μου, από τις 19:55 και δεν εμφανίστηκε.
Και ερωτώ γιατί εγώ ως πελάτης του συγκεκριμένου ομίλου που πληρώνω σαν κορόιδο τα 45 ευρώ της μηνιαίας κάρτας να μην εξυπηρετηθώ; Δεν πληρώνεστε κύριοι να δουλεύετε; Αν εγώ κάνω το ίδιο στη δουλειά μου θα περάσει απαρατήρητο ή θα απολυθώ; Οκ να σεβαστώ το γεγονός πως κάνετε απεργία για τα συμφέροντά σας, αλλά τουλάχιστον να είστε ακριβείς στις ώρες που αρχίζει η απεργία, έτσι ώστε να το γνωρίζουμε κι εμείς και να κάνουμε τα κουμάντα μας. Είναι δυνατόν να μην έχει λεωφορείο μία ώρα και 10 λεπτά πριν τουλάχιστον απο την έναρξη της απεργίας και μάλιστα για ένα λεωφορείο που θεωρείται συχνής κυκλοφορίας; Γιατί λοιπόν να αναγκαστώ να πληρώσω 20 ευρώ σε ταξί (ειδικά τέτοια δύσκολη περίοδο) για μια υπηρεσία που την έχω ήδη πληρώσει μέσω της μηνιαίας κάρτας μου. Αλλά βέβαια το κόσμο δεν το σκέφτεστε, νομίζετε πως κάνοντας απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα ιδρώσει τ' αυτάκι κανενός, απο αυτούς που έχει ο καθένας στη κατοχή του 3 αμάξια. Κύριοι λυπάμαι, γιατί ενώ νομίζετε πως είστε αγωνιστές, τελικά είστε κι εσείς ένα μέρος της σαπίλας αυτού του τόπου.

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!