tromaktiko: Προλαβαίνει ο Λέτο, μπαίνει ο Κουίνσι

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Προλαβαίνει ο Λέτο, μπαίνει ο Κουίνσι



Ο Αργεντινός έβγαλε το ατομικό πρόγραμμα χωρίς προβλήματα, ενώ ο Γκανέζος θα δοκιμάσει την Τρίτη να μπει σε φουλ ρυθμούς.



Πιθανότατα τρεις επιστροφές θα έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προετοιμασία ενόψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Εργοτέλη. Η πρώτη είναι αυτή του Κώστα Κατσουράνη, καθώς ο πυρετός που τον κράτησε εκτός του αγώνα με την Ξάνθη, σιγά σιγά θα υποχωρήσει και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του για το ματς στο Παγκρήτιο.

Η δεύτερη είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντίνος την Δευτέρα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και αισθάνεται πολύ καλύτερα, κάτι που σημαίνει οτι ενδεχομένως μέχρι και την Τετάρτη να έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Βέβαια, εδώ υπάρχει και ο παράγοντας Φερέιρα. Ο έμπειρος τεχνικός δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί παίκτες αμέσως μετά την επιστροφή τους από τραυματισμό, αλλά λόγω των δεδομένων καταστάσεων, της ανάγκης για λύση στην επίθεση και την θέληση του Αργεντίνου, να αλλάξουν τα πράγματα.

Τέλος, αναφορικά με τον Κουίνσι τα δεδομένα για τον Γκανέζο είναι και για αυτόν αισιόδοξα. Και αυτό γιατί την Τρίτη αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, κάτι που σημαίνει οτι αν όλα πάνε καλά θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για το σαββατιάτικο ματς.


www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!