tromaktiko: Προδοσία από μεγαλοκαρχαρίες

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Προδοσία από μεγαλοκαρχαρίες



Και τώρα που το καράβι το πέταξαν στα βράχια και δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας, θα πλακώσουν οι καρχαρίες και τα άλλα αρπακτικά να κατασπαράξουν τους...
ζαλισμένους επιβάτες και ότι άλλο πολύτιμο έχει μείνει στο πλοίο.

Δυστυχώς φίλοι μου στο πλοίο υπήρχαν αντικείμενα μεγάλης αξίας και πρώτα απ’ όλα το όνομα αυτού που ήταν ΕΛΛΑΔΑ.

Άλλα έτσι είναι φίλοι μου όταν αναλαμβάνει κάποιος την διακυβέρνηση της χώρας με τέτοια εμπιστοσύνη του λαού + 10% , και οι πρώτοι με τους οποίους συνομιλεί είναι τα διεθνή αρπακτικά George Soros και Strauss Kahn και όταν με τις δηλώσεις του χαρακτηρίζει την χώρα και το λαό της διεφθαρμένο

«…κυβερνώ μία διεφθαρμένη χώρα…»!

Η πατρότητα της ανθελληνικής δήλωσης φέρεται να ανήκει στον μοιραίο πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου σύμφωνα με την Λάρα Μάρλοου των Times της Ιρλανδίας.

Το μέλλον μας ήταν προδιαγεγραμμένο !!!.

Στη προσπάθεια αυτή δεν ήταν ποτέ μόνος, τα εκλεκτά μέλη της λέσχης Μπιλντεμπεργκ μαζί με τους υπηρέτες της Goldman Sachs της Merill Lynch της J.P. Morgan και υπολοίπων Οίκων ανοχής στήριζαν και συνυπέγραφαν κάθε εκβιασμό κάθε δίλημμα κάθε μνημόνιο.

Οι λέξεις χαζός, βλάκας, ηλίθιος, δεν νομίζω ότι τους ταιριάζει.

Αποδείχτηκαν αρκετά έξυπνοι και δασκαλεμένοι. Το κάθε μέτρο που παίρνανε (Πάντα κάτω από εκβιασμούς και ψευτοδιλήμματα) σκοπό είχε να αποτύχει, να εξασθενίσει την οικονομική και ψυχολογική αντοχή του λαού και να οδηγήσει την χώρα σε βαθύτερη ύφεση, ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την νέα δανειακή σύμβαση που υπερψήφισαν την Κυριακή.

Φωτιά και μπούρμπερη για ότι συμβαίνει στον λαό μας .

Οι μεν να στοιβάζουν τις ράβδους χρυσού για τους δε Έλληνες να μην υπάρχει προοπτική, ελπίδα και μέλλον. Οι νέοι μας υποφέρουν στην ανεργία, ο άστεγος πεθαίνει στο κρύο, το πεινασμένο παιδί λιποθυμά στο σχολείο, η ελπίδα για το μέλλον της χώρας οι νέοι μας ξενιτεύονται. Οι αυτοκτονίες λόγω οικονομικών δυσκολιών ολοένα και αυξάνονται οι ουρές στα λαϊκά συσσίτια ή στα σκουπίδια των λαϊκών αγορών να αυξάνονται για δε τα περήφανα γηρατειά ούτε κουβέντα αυτά χάρη τους κάνουν που δεν τα έχουν ρίξει από τώρα στη πυρά.

Ρε αποτυχημένοι Φωστήρες Η φωτιά που βάλατε στην Ελληνική κοινωνία και μας κατακαίει είναι χειρότερη από τις φωτιές που έβαζαν

Οι Γερμανοί κατακτητές και έκαιγαν μέσα στα σχολεία ή στα σπίτια τα γυναικόπαιδα στο ΔΙΣΤΟΜΟ, ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΚΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Κάψατε τα δύο βασικά συστατικά ύπαρξης στη ζωή, την ελπίδα και τα όνειρα των νέων.

Ρεμάλια κανένας δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη, βγαίνουν κάποιοι και ομολογούν ότι έγιναν ή έκαναν λάθη, πιστεύοντας ότι ο λαός θα τους στηρίξει στις επόμενες εκλογές , ο λαός τους απαντά πως υπάρχει και το χαρακίρι.

Ρε ελεεινό υποκείμενο εσύ που γνώριζες για τις δύο σειρές στο αεροδρόμιο της Ουκρανία και που συνυπογράφεις την προδοτική σύμβαση για πες μας σε ποια σειρά θα στηθούν αύριο οι γυναίκες μας και οι κόρες μας.

Και ο Κος Διορισμένος ας αναρωτηθεί τι έχει κάνει αυτός για την πατρίδα του όταν τολμά να χρησιμοποιεί τα λόγια του John f. Kennedy.

«Ρωτήστε τον εαυτό σας τι μπορείτε να κάνετε εσείς για τη πατρίδα, και όχι η πατρίδα για σας.»

Αλήθεια ποιες υπηρεσίες πιστεύει ότι έχει προσφέρει στην πατρίδα του από την θέση του Οικονομικού συμβούλου της Τράπεζας της Ελλάδος , από την θέση του Υποδιοικητή και στη συνέχεια διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας ή έστω από την θέση του συμβούλου δύο πρωθυπουργών. Ρωτάμε γιατί την ίδια περίοδο που υπηρετούσε στις παραπάνω θέσεις γίνονταν η μεγάλη κλοπή μέσω του χρηματιστηρίου, το άδειασμα των ασφαλιστικών Ταμείων, οι δημιουργικές λογιστικές, τα δομημένα και τοξικά ομόλογα, Οι εκθέσεις της Goldman Sachs, η υπόθεση των υποβρυχίων, το θέμα της siemens και πόσα άλλα που δεν γνωρίζουμε, με λίγα λόγια το μεγάλο πλιάτσικο του Ελληνικού κράτους και κάτι ακόμα, πόσα εισέπραξε σαν αμοιβή εκείνη την περίοδο; Μήπως όσα θα εισέπραττε ένας μέσος Έλληνας για 100 χρόνια εργασίας;.

Τον Κύριο Δεν τον γνωρίζουμε, δεν τον ψηφίσαμε, τον θεωρούμε ανίκανο να διοικήσει το περίπτερο της γειτονιάς μας, δεν του αναγνωρίζουμε κανένα δικαίωμα να ρυθμίσει την ζωή των σημερινών και επόμενων γενιών.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!