tromaktiko: Λήστεψαν κοσμηματοπωλείο σε πολυσύχναστη περιοχή

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Λήστεψαν κοσμηματοπωλείο σε πολυσύχναστη περιοχή



Ληστεία διαπράχθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί σε κοσμηματοπωλείο στην Τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφο έναντι του ξενοδοχείου... Alexander The Great. Πρόκειται για μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Πάφου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες δύο αλλοδαποί πλησίασαν λίγο πριν τις 10 το πρωί τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου όταν αυτός προσπαθούσε να εισέλθει στο κατάστημά του. Δια της βίας τον έσυραν στο κατάστημα, τον φίμωσαν με κολλητική ταινία, τον έδεσαν και τον κτύπησαν. Ακολούθως ανενόχλητοι οι δράστες έσπασαν τις θήκες όπου φυλάγονταν τα χρυσαφικά, ενώ εντύπωση κάνει το γεγονός ότι οι θρασύτατοι ληστές επέλεξαν να κλέψουν χρυσαφικά μεγάλης αξίας πράγμα που δείχνει ότι ήξεραν τι να πάρουν και ότι είχαν σχεδιάσει τη ληστεία αυτή.

Οι δύο αλλοδαποί δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και όλες οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος. Οι δράστες αμέσως μετά τη ληστεία αφήνοντας τον ιδιοκτήτη φιμωμένο και δεμένο στο έδαφος, διέφυγαν αθόρυβα χωρίς να τους δει κανείς προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία έχοντας στα χέρια της τα πρόσωπα των δραστών, εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη τους.

Να σημειωθεί ότι την αστυνομία πήρε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που από ότι φαίνεται κατάφερε να απεγκλωβιστεί με κάποιο τρόπο. Ο ιδιοκτήτης που φέρει τραύματα στο σώμα του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για εξετάσεις.

Η Αστυνομία Πάφου ερευνά την υπόθεση ενώ η αξία των κλoπιμαίων ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ αφού όπως προαναφέραμε οι δράστες ήταν επιλεκτικοί και πήραν χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός την αύξησης των ληστειών και διαρρήξεων στην Πάφο το τελευταίο διάστημα πράγμα που θέτει την αστυνομία στο πόδι και στην εντατικότερη περιπολία και αστυνόμευση της Πάφου και τα περίχωρά της.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!