tromaktiko: Τρεις λαλούν και ο ....Βενιζελος χορεύει - Δείτε τι γράφει ο αγανακτισμένος αναγνώστης

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Τρεις λαλούν και ο ....Βενιζελος χορεύει - Δείτε τι γράφει ο αγανακτισμένος αναγνώστης



Σύμφωνα με την πρωινή δήλωση του υπουργού οικονομικών ότι είναι ώρα ευθύνης και πρέπει να κοιτάξουμε τους Έλληνες στα μάτια.
Και δυόμιση χρόνια Βενιζέλε δεν ήταν χρόνια ευθύνης...
Και το καλοκαίρι που κάθε μέρα δουλειάς θα ισοδυναμούσε με ένα μήνα δεν ήταν ώρα ευθύνης.Απο τον Ιούνιο που ανέλαβες Βενιζέλε ποια είναι η πρόοδος στην συλλογή φόρων ,στην πάταξη της φοροδιαφυγής ,στην οργάνωση των εφοριών, στις αποκρατικοποιήσεις ,στην κατάργηση οργανισμών
Και τόσα άλλα .Τότε δεν ήταν ώρα ευθύνης.κοιμοσασταν επί δυόμιση χρόνια με τα opengov ,με την πράσινη ανάπτυξη,με τα ταξίδια για να βελτιώσετε την αξιοπιστία δήθεν της χώρας και το μόνο που κατάφερε και καταφέρατε είναι να σας πάρουν στο ψιλό και με τα γιαούρτια .Πετσοκοψατε ,πετσοκοψατε ,πετσοκοψατε από τους συνήθεις υπόπτους γιατί δεν είχατε το σθένος να τα βάλετε με το τέρας που αναθρέψετε ,τότε δεν ήταν ώρα ευθύνης .
Όλες τις παραπάνω φορές γιατί δεν κοιτούσατε τους Έλληνες στα ματιά ,τώρα σας έπιασε να τους δείτε ,αφού τους έχετε καταξεφτιλισει? Σε ποιο κόσμο ζεις Βενιζέλε?Από ποια κατάψυξη σε βγάλανε και δεν αντιληφθηκες ότι στο Σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί?
Τώρα σε πιάσανε τα πατριωτικά σου Βενιζέλε?Τώρα που είμαστε στο και πέντε?
Τι έκανες 25 χρόνια στην πολιτική- πέρα από την καλύτερη για σένα περίπτωση- διαχείριση?
Το κακό όμως είναι ότι μπερδευεις το πρώτο σου ρόλο ( κυβερνητικός εκπρόσωπος ) με το τωρινό και απαντάς με λεκτικούς κενού περιεχομένου ακροβατισμούς
Καληνύχτα. Βενιζέλε

Αναγνώστης




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!