tromaktiko: Έτοιμος να βοηθήσει και ο Νοτιάς

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμος να βοηθήσει και ο Νοτιάς



Ο Νίκος Νοτιάς επικοινώνησε με την ΠΑΕ και ζήτησε να μάθει τα ακριβή ποσά και τις ημερομηνίες των δόσεων. Ποιο είναι το ποσό και τι πρέπει να κάνει πριν την Πέμπτη.
Ο Πέτρος Παππάς πλήρωσε την Morgan Stanley, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει σταντ μπάι τα 3 εκ. ευρώ και ο Τάκης Κανελλόπουλος ξεκαθάρισε ότι είναι έτοιμος να πληρώσει, όπως δήλωσε στο gazzetta.gr, περιμένοντας από τους υπόλοιπους να πράξουν το ίδιο.

Ποιος απομένει; Ο Νίκος Νοτιάς. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ παραμένει στην Νέα Υόρκη, όμως ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Αθήνα. Πέρα από την επιστροφή του όμως, φέρεται να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να προσθέσει και αυτός το μέρος που του αναλογεί για να σωθεί η ΑΕΚ.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας επικοινώνησε με την ΠΑΕ και ζήτησε να μάθει τα ακριβή ποσά των δόσεων των χρεών και τις ημερομηνίες στις οποίες πρέπει να καταβληθούν. Τόσο για τα ποσά που οφείλονται στους παίκτες και τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ, όσο και σε εκείνους που έχουν αποχωρήσει αλλά οφείλονται χρήματα.

Σύμφωνα με την Κιτρινόμαυρη Ώρα, ο Νοτιάς αντάλλαξε email (σε Ελληνικά και Αγγλικά) με την ΠΑΕ ΑΕΚ και ενημερώθηκε πως πρόκειται ουσιαστικά για τέσσερις δόσεις. Η πρώτη είναι τον Μάρτιο και ακολουθούν τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Το συνολικό ποσό φέρεται να αγγίζει τα 5,5 εκ. ευρώ και πλέον έχει στα χέρια του τα απαραίτητα έγγραφα.

Το γεγονός ότι πλέον γνωρίζει τόσο τα ακριβή ποσά, όσο και τις ημερομηνίες μόνο θετικό μπορεί να είναι για την ΑΕΚ, αν επιθυμεί να βοηθήσει. Και αυτό γιατί έχει τον απαραίτητο χρόνο να εγγυηθεί της πρώτης (τουλάχιστον) δόσης που είναι προγραμματισμένη για τις 20 Μαρτίου.

Το ποσό θα πρέπει να βρίσκεται σε λογαριασμό της ΠΑΕ μέχρι την Πέμπτη, ώστε να δείξουν οι υπεύθυνοι στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA δείγματα καλής θέλησης και να μπορέσουν να πετύχουν την αναβολή της εκδίκασης που επιθυμούν, ώστε να κερδίσουν χρόνο και να γλιτώσουν τα χειρότερα. Σε διαφορετική περίπτωση, τα πράγματα θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολα για την ΑΕΚ.

Πλέον, άπαντες στην ΠΑΕ περιμένουν τις... απαντήσεις του.

Πηγή: www.gazzetta.gr







     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!