tromaktiko: Θρύλος στα πρότυπα «Μπάρτσα», Ρεάλ!

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Θρύλος στα πρότυπα «Μπάρτσα», Ρεάλ!



Σχέδια για την δημιουργία του Ολυμπιακού Β, που θα καταστήσουν τον Θρύλο πανίσχυρο από κάθε άποψη, φέρεται να κάνει η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στα πρότυπα κορυφαίων ευρωπαΪκών συλλόγων, όπως οι Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτοιμοι για μεγάλα πράγματα εμφανίζονται στην διοίκηση του Ολυμπιακού, όπου έχουν θέσει ως στόχο τη δημιουργία του Ολυμπιακού Β,με σκοπο να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ο σύλλογος μαι να λειτουργήσει στα πρότυπα κορυφαίων ευρωπάικών συλλόγων, όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος» η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει σχέδια για πολύ σπουδαία πράγματα, που θα εδραιώσουν την κορυφαία ελληνική ομάδα στην ελίτ της Ευρώπης και θα τη καταστήσουν πανίσχυρη τα επόμενα χρόνια σε όλα τα επίπεδα.

Μέσα σε αυτόν τον σχεδιασμό υπάρχει ένα σοβαρό «κομμάτι, που αφορά τη δημιουργία του Ολυμπιακού Β, ως ένασ δεύτερου ισχυρού Ολυμπιακού , μέσαα πό τον οποίο θα αναδεικνύονται πιο εύκολα ταλέντα, αλλά και μέσα στον οποίο θαενσωματώνονται ξένοι και Έλληνες παίκτες πιο νεαρής ηλικία,ς ώστε να δοκιμαστού φτάνοντα ςένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα.

Πρόκειται ασφαλώς για ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα πολύ μεγάλο κενό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Ολυμπιακό ειδικότερα.

Πηγή: www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!