tromaktiko: Χημικά και κουκουλοφόροι

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Χημικά και κουκουλοφόροι



Κανένα επιχείρημα δεν έχουν τα ΜΑΤ του κ. Παπουτσή για τη χρήση χημικών.
Οι μόνοι που επηρεάστηκαν ήταν εκατοντάδες χιλιάδες ειρηνικοί διαδηλωτές, οι οποίοι ήταν και ο μοναδικός τους στόχος. Ο λόγος απλός. Οι γνωστοί στην εκάστοτε εξουσία που προκαλούν τις καταστροφές εισέρχονται στο χώρο των διαδηλώσεων πάντοτε αρματωμένοι. Είναι καλά οργανωμένοι και έχουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία τις ειδικές μάσκες για να αποφεύγουν τα καρκινογόνα χημικά αλλά και κάθε είδους εξοπλισμό που τους προφυλάσσει απο τα επικίνδυνα για την υγεία αέρια.

Αυτός είναι και ο λόγος που οπισθοχωρούν για λίγο και δεν αναγκάζονται να αποχωρήσουν απο τη διαδήλωση όπως έκανα εγω και 5 γείτονες μου χθές μην αντέχοντας την μαζική χρήση τους.
Χθες απο θαύμα δεν είχαμε αθώα θύματα -αν και πολλοί διακομίστηκαν στα νοσοκομεία- όταν πανικόβλητοι ψάχναμε την ανάσα μας και συνοστισθήκαμε στην Ερμού και την Μητροπόλεως , οπού εκεί μας περιέλαβαν με άλλο γύρο χημικών οι φρουροί των κτιρίων του υπουργείου οικονομικών.
Ο υπουργός του "Σαμίνα" αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά ανίκανος να προστατέψει τις περιουσίες των πολιτών. Μοναδικός του σκοπός ήταν η διάλυση των ειρηνικών διαδηλωτών. Περιμένω να παραιτηθεί, όπως ζητούσε να παραιτηθεί ο εξίσου ανίκανος Προκόπης Παυλόπουλος.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!