tromaktiko: Ο θεσμός της δημοκρατίας σε κίνδυνο

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ο θεσμός της δημοκρατίας σε κίνδυνο



Η συγκυβέρνηση της Εθνικής μειοδοσίας βρίσκεται σε πανικό...Ο κύριος Σαμαράς όταν μιλούσε για τζάμπα μάγκες έπρεπε να...
έχει ένα καθρέφτη μπροστά του. Οι αδίστακτοι εντολοδόχοι στην προσπάθεια τους να μας πείσουν για την αναγκαιότητα του μνημονίου τόλμησαν να μιλήσει για μεγαλύτερες επιπτώσεις στα χαμηλά και στα μεσαία κοινωνικά στρώματα, τόλμησαν ακόμα να παζαρέψουν το γάλα των παιδιών μας και το μέλλον των αγέννητων Ελλήνων.

Οι εξουσιολάγνοι της καταστροφής μίλησαν ακόμη για επικίνδυνη άνοδο της κεντροαριστεράς, αποδεικνύοντας ότι ουδόλως νοιάζονται για τη λαική βούληση αν δεν είναι με το μέρος τους, υπονοώντας ότι θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν αυτήν την ιδιότυπη μορφή πολιτικο-οικονομικής δικτατορίας που λαμβάνει χώρα στην γενέτειρα της δημοκρατίας. Ένα να ξέρουν όμως: Ό,τι και να κάνουν όμως, ακόμη και να καταφέρουν να περάσουν αυτό το μόρφωμα της ντροπής, θα το ακυρώσει και θα τους το επιστρέψει πίσω ο Ελληνικός Λαός με τον αδιάκοπο αγώνα και την ψήφο του. Όπως και θα τους επιστρέψει πίσω όλη τη βία που του άσκησαν όλο αυτό το καιρό με τις απειλές τα ψέμματα και τα ψευτοδιλήμματα. 

Αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν και οι Βουλευτές που θα προσέλθουν σήμερα στη Βουλή για να ψηφίσουν. Να γνωρίζουν ότι σε περίπτωση που υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο η ζωή τους θα αλλάξει από σήμερα και έπειτα. Και η δική τους και των οικογενειών τους. Να είναι έτοιμοι να λοιδωρηθούν, να υβριστούν, να εξευτελιστούν, να κακοποιηθούν, ακόμη και να χάσουν τη ζωή τους. Γιατί με την εως τώρα στάση τους έχουν καταστρέψει πολλές Ελληνικές οικογένειες και έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση και το θάνατο πολλούς ακόμα συμπολίτες μας. 

Περιμένουν λοιπόν να μείνουν ατιμώρητες οι πράξεις τους; Όχι βέβαια. Γιατί οι Έλληνες είναι βέβαιοι πλέον ότι ο η απειλή προέρχεται εκ των έσω. Και προκειμένου να υπερασπιστούν τη δημοκρατία τους και το ύψιστο αγαθό της Ελευθερίας είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα......Και θα το κάνουν!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!