tromaktiko: Βρέθηκαν τα χαμένα βιβλία στην ΑΕΚ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Βρέθηκαν τα χαμένα βιβλία στην ΑΕΚ



Τα βιβλία της χρήσης 2005/06 που έλειπαν από τον διαχειριστικό έλεγχο, παρουσιάστηκαν στη συνάντηση των μετόχων, το απόγευμα της Πέμπτης.
Στη συνάντηση των Νικολαΐδη, Παππά, Κανελλόπουλου, Κούλη, παρουσία ορκωτού ελεγκτή, αλλά και του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βασίλη Πουλάκου, το... παρών έδωσαν και τα βιβλία απογραφών για τις χρήσεις λήξεις 30/06/05 και 30/06/06. Πρόκειται για τα βιβλία που είχε γίνει μεγάλος ντόρος, τον περασμένο Γενάρη και όταν δημοσιοποιήθηκε ο διαχωριστικός έλεγχος, τα οποία δεν εξετάστηκαν ποτέ, διότι δεν δόθηκαν και ποτέ στη BDO.

Τότε, η ΒDO είχε αναφέρει ότι, σύμφωνα με την άποψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Σταύρου Αδαμίδη, περιμένουν- παρά το εξώδικο που του έχουν αποστείλει- να επιστρέψει ο λογιστής (εξωτερικός συνεργάτης της ΠΑΕ) το μεγαλύτερο μέρος των αναλυτικών καθολικών των λογαριασμών, αλλά και των εν λόγω βιβλίων. Από την πλευρά του ο συγκεκριμένος λογιστής είχε παρουσιάσει με στοιχεία πως δεν είχε τα συγκεκριμένα βιβλία στα χέρια του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο θέμα.

Οπως αποκαλύπτει το aek365 γνωρίζει ακριβώς που βρισκόντουσαν αυτά τα βιβλία. Ήταν στην αποθήκη της μπουτίκ της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά από καιρό βρέθηκαν και πήγαν στα γραφεία της ομάδας.

πηγή: www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!