tromaktiko: Η δημοκρατία δεν πεθαίνει στη χώρα, όπου γεννήθηκε!

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η δημοκρατία δεν πεθαίνει στη χώρα, όπου γεννήθηκε!



Αν κύριοι πολιτικοί εχθές, την δωδεκάτη Φεβρουαρίου, βγαίνατε εμπρός στους χιλιάδες πολίτες στο Σύνταγμα...
δεν θα σας σκότωναν, όπως τον Χουσεΐν στη Λιβύη, γιατί αυτός ο λαός έχει χαρακτήρα! Θα σας χαστούκιζαν, όμως. Και θα σας έλεγαν, σαν Σπαρτιάτισσες μανάδες, να πάτε στη μάχη και να πολεμήσετε γενναία, διαφορετικά να μην γυρίσετε πίσω στο σπίτι ζωντανοί.

Ο κ. Σαμαράς και οι άλλοι αρχηγοί εκβιάζοντας, πέτυχαν το αποτέλεσμα που ήθελαν. Ένας στους τρεις βουλευτές δεν υπερψήφισε το πακετάκι, υπό την πίεση και τον εκβιασμό σας. Φανταστείτε τον αριθμό των Ελλήνων που θα σας καταψηφίσουν μεθαύριο στις επερχόμενες εκλογές, οι οποίοι δε λογαριάζουν και δεν υπακούν σε εκβιασμούς και διαγραφές…

Κύριε Σαμαρά, ζητάτε να γίνετε ο επόμενος πρωθυπουργός-σωτήρας. Συγγνώμη, αλλά με αυτή την οδό που έχετε επιλέξει δεν θα το πετύχετε, όσος σίγουρος κι αν είστε. Γιατί δεν μπορείτε να κάνετε την ανατροπή, που ζητάμε να δούμε. Δεν μπορείτε να πείτε στους κομματοακόλοθους: Είτε θα δίνουμε το μισό του βουλευτικού μας μισθού στη χώρα, είτε θα διαγραφόμαστε από πολιτικοί! Την αντιδημοκρατική αυτή φράση ξέρετε να την χρησιμοποιείτε μόνο προς όφελος της αγαπημένη σας Τρόικα.

Θροΐζεστε, και καταγγέλλετε τα επεισόδια, που εσείς οι ίδιοι δεν τα αντιμετωπίσατε. Δίνετε εντολές στα ΜΑΤ να στοιβαχθούν μπροστά από τη βουλή και να διαλύσουν το πυκνό πλήθος ειρηνικών διαδηλωτών με χημικά και μπλογκς, κατά προσωπική εμπειρία, εγώ θίγομαι ως άτομο και δέχομαι επίθεση χωρίς λόγο, καταπατάται η ελευθερία μου και προσβάλλεται η υγεία μου και η ασφάλεια μου και αφήνετε ανενόχλητους στα στενά του κέντρου τους ανεγκέφαλους να καταστρέφουν και να λεηλατούν με μηδαμινή αστυνομική δύναμη.

Τώρα , που όλη η υφήλιος είναι στραμμένη προς τη χώρα μας, λες και περιμένει κάτι να δείξουμε, είναι ώρα να καταλάβουμε τι καλούμαστε να κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε σε όλο τον κόσμο πώς διεκδικείς την δημοκρατία και τι σημαίνει αυτή η λέξη. Όχι! Η δημοκρατία δεν πεθαίνει στη χώρα, όπου γεννήθηκε. Τραντάζει τα θεμέλια της και μας ζητά να την ανυψώσουμε, να την αναδείξουμε, να την αναγεννήσουμε, να την διδάξουμε!

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!